×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Commis I, Commis ll - Mexican Restaurant

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ไม่จำกัดวุฒิ

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

- Thai Nationality.
- High school diploma; food safety training will be an advantage.
- 1 year experience as a Cook Helper/Commis II-I in a similar environment (Restaurant & Hotel) is a plus.
- Good interpersonal and communication skills in both Thai & English.
- Flexible working hours and work longer hours as per business demand.
- Have full knowledge of all menu items, daily features, and promotions.
- Good organizational and multitasking skills with the ability to perform well in a fast-paced environment.
- Willing to learn and improving performance.
- Customer-centric & service-minded
- Good at problem-solving skills and decision making
- Ability to work cohesively as a part of a team.
- Good personality.
- Possess a ?can do? attitude.
- Able to starts immediately ***

รายละเอียดงาน

- To follow kitchen policies, procedures and service standards.
- To assist and monitor food stocks movement.
- To assist in the preparation & service of food, prepare mis-en-place for the restaurant as required.
- Adhere to restaurant food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests. Continually look to recommend improvements and additions to the restaurant presentation guidelines.
- Consistency offers professional, friendly and proactive guest service while support fellow supervisors and colleagues.
- To keep all working areas clean and tidy to maintain hygienic surroundings.
- Maintain food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, including dating, proper storage, rotation, etc. Maintain basic food safety and sanitation practices.
- Adhering to all personal hygiene and grooming standards, fire safety rules and health & safety rules.
- Taking responsibility for looking after all kitchen equipment and facilities.
- Participating in training to improve kitchen skills and hotel service levels.
- Maintaining and oversee adherence to kitchen checklists and cleaning schedules
- To report any maintenance issues to the supervisor immediately.
- Other duties as assigned by supervisor

สวัสดิการ

- 6 days off a month.
- 10 days of vacation leave per year.
- 15 days of Public Holiday
- Group Medical Insurance
- Service Charge
- Meal Allowance

Service Charge

ไม่ข้อมูล

ข้อมูลการติดต่อ

SOHO HOSPITALITY CO.,LTD

75/36,75/37 อาคารโอเชี่ยนทาวเวอร์ 2 ชั้น 21 ซอยสุขุมวิท 19 (วัฒนา) ถนนสุขุมวิท 21 แขวงคลองเตยเหนือ เขตวัฒนา กรุงเทพมหานคร 10110 sohohospitality.com
ปิดรับสมัครแล้ว