×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 15.01.2021 | Viewers 891
Salary :
เงินเดือน
25,001 - 30,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตคลองสาน]

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
2 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 40 years old
อายุไม่เกิน 40 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- A minimum of 3 years relevant experience in French Restaurant or Michelin Star Restaurant
- Education : High school diploma or a relevant discipline
Skills / Competencies
- A good level in English is a plus
- Knowledge of health and safety and cooking techniques
- Ability to work under pressure
- Teamwork and Collaboration
Job Details
รายละเอียดงาน
- To receive food orders and ensure all quantities and items are according to the orders placed
- To prepare and cook high quality food following the menu- s guidelines and recipes
- To prepare all of the restaurant- s food items, while ensuring time, quality and quantity standards are met
- To ensure proper storage, freshness and suitability of products
- To participate in tasting and cooking training courses
- To cook and service food according to the restaurant- s quality and service standards
- To receive and store food
- To ensure safety and cleanliness of all kitchen and food storage areas
- To ensure high level of kitchen team performance
- To create a harmonious environment amongst all staff
- To assist with the training of staff, including any apprentices and trainees
- To follow the directions of supervising chefs
- To help in creating good communication between floor and kitchen staff, as well as within the kitchen
- To receive and account for supplies and deliveries
- To assist with regular stock takes
- To maintain restaurant cost control systems
- To follow correct hygienic food handling practices and support others to use them
- To use safe work practices and support others to use them
- To follow the restaurant- s cleaning and waste disposal practices
- To maintain kitchen equipment and plant in good condition
- To supervise members of the kitchen team who are responsible to you
- To carry out any other duties as advised from time to time
Welfare
สวัสดิการ
- Service charge
- On duty allowance 50฿/day
- Meal allowance 50฿/day
Contact
ข้อมูลติดต่อ
K.Pilailak (Senior Talent Acquisition Officer)
ICONSIAM กรุงเทพ
เว็บไซต์ : -
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
15.01.2021
Chef de Partie
จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 25,001 - 30,000
register