ขอแจ้งลูกค้า www.hoteljob.in.th ทุกท่าน เนื่องจากสถานการณ์ covid-19 บริษัทจึงให้เจ้าหน้าที่ปฏิบัติงานที่บ้าน
หากต้องการสอบถามข้อมูล กรุณาติดต่อ 088-1478-898 จันทร์ - ศุกร์ เวลา 8.30 -​17.30 น.
×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 18.02.2020 | Viewers 291
Salary :
เงินเดือน
15,001 - 20,000 (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตคลองสาน]

Education :
การศึกษา
High School Education
มัธยมศึกษาตอนปลาย
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
1 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Not over 35 years old
อายุไม่เกิน 35 ปี
Unit :
จำนวนรับ
2 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Experience:
A minimum of 2 years relevant experience in a similar role

Education:
High school diploma or a relevant discipline

Skills / Competencies:
- Good level in English
- Knowledge of health and safety and cooking techniques
- Ability to work under pressure
- Team Work
Job Details
รายละเอียดงาน
- To receive food orders and ensure all quantities and items are according to the orders placed
- To prepare and cook high quality food following the menu's guidelines and recipes
- To prepare all of the restaurant- s food items, while ensuring time, quality and quantity standards are met
- To ensure proper storage, freshness and suitability of products
- To participate in tasting and cooking training courses
- To cook and service food according to the restaurant- s quality and service standards
- To receive and store food
- To ensure safety and cleanliness of all kitchen and food storage areas
- To ensure high level of kitchen team performance
- To create a harmonious environment amongst all staff
- To participate in apprentice training activities
- To follow the directions of supervising chefs
- To help in creating good communication between floor and kitchen staff, as well as within the kitchen
- To receive and account for supplies and deliveries
- To assist with regular stock takes
- To maintain restaurant cost control systems
- To follow correct hygienic food handling practices
- To follow the restaurant- s cleaning and waste disposal practices
- To maintain kitchen equipment and plant in good condition
Welfare
สวัสดิการ
- Service charge 6,000฿+
- On duty allowance 50฿/day
- Meal allowance 50฿/day
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---