×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Sous Chef

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ปริญญาตรี

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

REQUIREMENTS:

1.At least vocational certificate in culinary and with preference of Bachelor degree in culinary field
2.At least 4 year experience in culinary operation and supervision in Western Food
3.Good in inter-personality and creative skill
4.English Communication skill.

รายละเอียดงาน

JOB SUMMARY:
Responsible for the efficient operation of kitchen to include the preparation of food for lounges, pastry shop and other assigned areas.

1. Directly responsible for outlet kitchen areas, ensuring a smooth running, profitable operation within the framework of the Riedel Wine Bar.
2. Develop and maintain the outlet cuisine concepts and standards for food preparation and presentation.
3. Maintain food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place in all food operations areas.
4. Enforce the standard food preparation and presentation guidelines to ensure consistent quality culinary offerings to our guests.
5. Maintain food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, to include dating, proper storage, rotation, and etc. Maintain the basic food safety and sanitation in accordance with the company policies.
6. Enforce Standard Sanitation Checklist by having all kitchens inspected on a monthly basis.
7. Achieve departmental budget goals by maintaining efficient cost expenditure.
8. To accurately forecast business demands on a weekly basis to ensure efficient staffing & food production.
9. To supervise the completion of the wage progress report on a weekly basis and critique discrepancies.
10. Responsible for accounting & billing procedures within the culinary operation.
11. To ensure the awareness & enforcement of all company SOPs & property LSOPs.
12. Responsible for roster and update leave and other related required functions.

สวัสดิการ

เงินเดือน + การันตี Service Charge 5,000 + ค่าอาหาร 1,600
หยุดเดือนละ 8 วัน

Service Charge

ไม่ข้อมูล

ข้อมูลการติดต่อ

Ratchaprasong Food Services Co., Ltd.

Ratchaprasong Food Services Co.,Ltd 4th Floor Gaysorn Shopping Centre Pathumwan Bangkok 10330 Thailand. Tel : 02 253 9624 www.gaysorngroup.com/en/about_gaysorn_group/about_gaysorn_group.aspx
ปิดรับสมัครแล้ว