×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

SOUS CHEF - BANQUET

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ปริญญาตรี

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

-Previous leadership experience in the culinary field required
-Proven track record of cost control including food, equipments, labour and wastage to meet the goals and the hotel?s financial goals
-Computer literate in Microsoft Window applications required
-Strong interpersonal and problem solving abilities
-Highly responsible & reliable
-Ability to work well under pressure in a fast paced environment
-Ability to work cohesively as part of a team
-Ability to focus attention on guest needs, remaining calm and courteous at all times

รายละเอียดงาน

-Reporting to the Executive Chef, responsibilities and essential job functions include but are not limited to the following:
-Consistently offer professional, friendly and proactive guest service while supporting fellow Colleagues
-Manage all Kitchens in the absence of the Executive Chef
-Create all food menus with the guidance of the Executive Chef
-Complete daily market lists to ensure quality food ordering while maintaining budgeted costs
-Meet with Storekeepers to ensure quality & par levels are maintained
-Interact closely with the Catering department to assist in function menu co-ordination and meet with clients as required
-Conduct daily shift briefings with all Sous Chefs
-Ensure all kitchen Colleagues are aware of standards and expectations
-Liaise daily with Outlet Managers and Sous Chefs to keep open lines of communication regarding guest feedback
-Balance operational, administrative and Colleague needs
-Ensure proper staffing and scheduling in accordance to productivity guidelines
-Follow kitchen policies, procedures and service standards
-Follow all safety and sanitation policies when handling food and beverage
-Other duties as assigned

สวัสดิการ

-

Service Charge

กุมภาพันธ์ 2025 image
13,652.00 บาท
มกราคม 2025
image
13,629.00 บาท
ธันวาคม 2024
image
11,397.00 บาท
ดูทั้งหมด image

ข้อมูลการติดต่อ

สอบถามข้อมูลที่ ํYanika Chantasen email telephone

Royal Cliff Hotels Group

353 Phra Tamnuk Road, Pattaya, Chonburi 20150, Thailand www.royalcliff.com/
ปิดรับสมัครแล้ว