ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
มัธยมศึกษาตอนปลาย
ไม่จำกัด
full-time
ไม่ระบุ
1. Supervises, coordinates and participates in the activities of personnel in preparing and cooking.
2. Receives the captain orders from Server, announces orders to Cooks, checks food presentation and informs Server which table no. order.
3. Checks the function sheet, daily menus and initiates requisition of foodstuffs based on functions, menus and forecast.
4. Ensures that there is adequate food supplies, sauces, soups and so on at all times.
5. Observes and tastes foods being cooked, sampling and coordinates with other kitchen subsections.
6. Supervises preparation of any dishes for buffet and coordinates with other kitchen subsections.
7. Schedules of his own section for approval of Executive Chef.
- Service Charge
- อาหาร ฟรี 2มื้อ
- Birthday Party
- เงินช่วยเหลือตลอดบุตร
- เงินช่วยเหลือ กรณีคนในครอบครัวเสียชีวิต
- ค่าภาษาที่โรงแรมต้องการ
- เงินสมทบการแต่งงาน
- ค่ากะดึก
- เงินรางวัลพนักงานดีเด่นประจำเดือน
- ตรวจสุขภาพประจำปี
- ประกันสังคม
- ปรับเงินเดือนประจำปี
- และอื่นๆ
ไม่ข้อมูล
Al Meroz Hotel Bangkok
No.4 Ramkhamheang Soi 5(ริฟาอี),Ramkhamheang road Suanluang, Bangkok 10250 Thailand almerozhotel.com