×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Chef de Partie 3 position ( Hot Kitchen , Bakery Kitchen , Cold Kitchen )

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ไม่จำกัดวุฒิ

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

- Experience at least 8 years in Catering Business or Hotel Industry with big Banquet facilities, in the kitchen, or in a Kitchen of Gourmet Shop of a recognized leading Department Store, or any similar large scale cooking environment
-Recipe and general Cooking knowledge of Asian, Western and Ethnic, as well as Special Dietary Food, related to Hot and Cold Kitchen and Dish-up works, plus knowledge of local Thai Hot Food, trends and flavors
- Possess proficiency in English language for reading, listening, speaking, and writing related to Food Production and menu and specifications reading would be a distinctive advantage over others
- Basic Computer skill in Microsoft appliances, analytical flair and logistic knowledge is a must to be trained, learned and used day-to-day by the applicant
- Physically fit and mentally fit, to work under time pressure and with limited resources, shifts assigned day or night
- Able to work long hours due to shift works and overtimes requests frequently, due to the nature of this business
- Team player and leadership strengths are required to succeed in this position

รายละเอียดงาน

- Help Sous Chef plan and control food production. The customer base and on time.
- Monitor the safety of GMP HACCP at all stages of operation.
- Collaborate with Sous Chef to arrange the right dishes for customers. And punctual
- Provide supervisors and listen to subordinates. Exposure in a lot of things.
- Can lead the team and assist the team to complete the work and report to Sous Chef every day.
- Good problem solving in both the job and the staff properly to be example of a good and responsible team.
- Help Sous Chef control production costs, food, labor, and daily losses in the criterion appropriate.

สวัสดิการ

- Cost of living
- Transportation Allowance
- Health Insurance
- Life Insurance, Social Security
- Provident Fund
- Benefits of Dental care, Gifts, maternity
- Night Shift Allowance
- Free Meal during working day
- Uniform & Laundry service
- 8-21 days vacation
- Annual Corporate Functions
- Air Ticket to Bangkok Airways

Service Charge

ไม่ข้อมูล

ข้อมูลการติดต่อ

สอบถามข้อมูลที่ HR Recruitment email telephone

Bangkok Air Catering Co., Ltd

Bangkok Air Catering Phuket 138 Moo.1, Sakhu, Thalang, Phuket www.bangkokaircatering.com
ปิดรับสมัครแล้ว