รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 15.11.2018 | Viewers 3,304
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Lao
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
2 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 50 years old อายุไม่เกิน 50 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
At least Bachelor degree in a relate file.
- Minimum 2-3 years experiences in a similar role 3/4 star hotel environment.
- Self Motivate, Strong team player.
- Able to work at Laos, PDR.rl similar role 3/4 star hotel environment
- Minimum 2-3 years experiences in a similar role 3/4 star hotel environment.
- Self Motivate, Strong team player.
- Able to work at Laos, PDR.rl similar role 3/4 star hotel environment
Job Details
รายละเอียดงาน
Organizes and directs the preparation of the weekly cover forecasts by all outlet managers, coordinates staffing and sets up changes in Food & Beverage areas as determined from the review and analysis of the weekly forecast.
- Supervises the preparation, presentation and service of food and drinks to ensure the highest quality at all times.
- Supervises and coordinates pricing and preparation of menus, beverage and wine lists.
- Ensures banquet, buffet set-ups and banquet function themes are creative and in accordance with the Amari brand image.
- Manages the day-to-day operation of outlets in accordance with established SOP.
- Maintains effective communication with all outlets and kitchens to follow-up on Medailla feedback and consistently maintains high product and service standards.
- Supervises, coordinates and follows up on monthly inventories.
- Assists in the operation during service time.
- Supervises the preparation, presentation and service of food and drinks to ensure the highest quality at all times.
- Supervises and coordinates pricing and preparation of menus, beverage and wine lists.
- Ensures banquet, buffet set-ups and banquet function themes are creative and in accordance with the Amari brand image.
- Manages the day-to-day operation of outlets in accordance with established SOP.
- Maintains effective communication with all outlets and kitchens to follow-up on Medailla feedback and consistently maintains high product and service standards.
- Supervises, coordinates and follows up on monthly inventories.
- Assists in the operation during service time.
Welfare
สวัสดิการ
- Accommodation.
- Insurance
- Service Charge
- Uniform
- Meal
- Insurance
- Service Charge
- Uniform
- Meal
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |