×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Executive Chef

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ปวส

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

- At least vocational certificate in culinary and with preference of Bachelor Degree in Culinary field
- At least 5 year experience in culinary operation and management in senior management position of international operations or hotels with evidenced tracked record of achievements
- Strong in inter-personality, leadership, and creative skill
- Proficiency in English and computer literate
- Strong in driving results and people management and development

รายละเอียดงาน

- Leads and Manages the Kitchen team and establishes a
positive work environment.
- Ensures that guest and employee satisfaction while
maintaining market awareness.
- Manages budgets and financial objectives and cost
controlling
-Maintain food cost by ensuring that proper preparation, inventory, requisition, food pars and control systems are in place in all food operations areas.
- Develops creative activities, promotions on monthly basis and special events.
- Maintain food safety & protection. All food in working areas should be in compliance with food handling techniques, to include dating, proper storage, rotation, etc.
- Ensure all food related items are the highest standard.
- To implement a departmental daily training program.

สวัสดิการ

- Service Charge
- Day off 8 days/month
- Vacation 18 days/year
- Public Holiday 15 days/year
- Duty Meals
- Uniform and Laundry
- Group Life & Health Insurance
- Annual Physical check up
- Social Security Fund
- Provident Fund
- Staff Party
- Team Outing
- Training and Careers Opportunity

Service Charge

ไม่ข้อมูล

ข้อมูลการติดต่อ

-

- -
ปิดรับสมัครแล้ว