ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
Required Skills ?
?Demonstrated ability to interact with customers, employees and third parties that reflects highly on the hotel, the brand and the Company.
?Food service permit or valid health/food handler card as required by local government agency.
?Problem solving and training abilities.
Qualifications ?
?Diploma or Vocational Certificate in Culinary Skills or related field.
Experience ?
?2 years experience as a cook or an equivalent combination of education and experience.
?Organizes kitchen operations and prepares and serves a range of dishes, whilst supervising junior members of the Kitchen Brigade.
?Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
พร้อมทั้งสวัสดิการมากมาย เช่น?
Service Charge 100% (เดือนตุลาคม 12,217บาท)
เฉลี่ยทั้งปี 2017 คือ 13,600บาท
- ทำงานวันละ 9 ชม. (รวมเวลาพัก) ทำ 8 ชม. เบรค 1 ชม.
- ทำงาน 5 วันต่อสัปดาห์ หยุด 8 วันต่อเดือน
- วันหยุดพักผ่อนประจำปี, วันหยุดนักขัตฤกษ์, วันหยุดประจำวันเกิด
- อาหาร 3 มื้อต่อวัน
- เครื่องแบบพนักงาน 3 ชุด
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสุขภาพ/ ประกันชีวิต
- ตรวจสุขภาพประจำปี
- ส่วนลดอาหารและเครื่องดื่ม 50% สำหรับโรงแรม Holiday Inn Pataya
- ส่วนลดค่าห้องพักในเครื่อโรงแรม IHG สำหรับพนักงาน
- การฝึกอบรม
- กิจกรรมพนักงาน
ไม่ข้อมูล
Holidayinn Pattaya
463/68 , 463/99 ถ.พัทยาสาย 1 ต.หนองปรือ อ.บางละมุง จ.ชลบุรี 20150 www.holidayinn.com/pattaya