×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
  • 7
  • 8
  • 9
  • 10
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 25.09.2019 | Viewers 2,054
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Bangkok
กรุงเทพ [เขตหลักสี่]

Education :
การศึกษา
No specific
ไม่จำกัดวุฒิ
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
2 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male/Female
ชาย/หญิง
Age :
อายุ
Non-Specific
ไม่จำกัดอายุ
Unit :
จำนวนรับ
2 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
1. Knows how to supervise various sections in the kitchen.
2. Excellent cooking skills.
3. Minimum 2-5 years experience in hotel/restaurant.
4. Teamwork
5. Have leadership skills.
Job Details
รายละเอียดงาน
1) Report in time to the chef de parties according to schedule.
2) To have good hygiene appearance
3) Ensures that his set up is ready in time, and to ensure the
Quantity and quality during his duty
4) Works according to standard required to obtain and
Highest possible quality.
5) Delegates work to the Commis and subordinates and
Corrects any mistake immediately.
6) Has knowledge of all menu items in regard to ingredients,
Cooking techniques and presentation.
7) Ensures cleanliness and hygiene in his kitchen.
8) Checks and maintains mise en-place in fridges and
Working area and ensures that no spoilage occurs.
9) To inform his supervisor for any change in production and
Cooking
10) To have discipline and good relation with other
Welfare
สวัสดิการ
สวัสดิการ
-กองทุนประกันสังคม
-กองทุนทดแทน
-ตรวจสุขภาพประจำปี
-เงินช่วยเหลือกรณีมรณกรรม
-ชุดยูนิฟอร์ม
-ทำงาน 5 วัน หยุด 2 วันต่อสัปดาห์
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---