ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
? Vocational certificate or diploma in professional cuisine
? 8 to 10 years of experience
? Acknowledged managerial skills
? Perfect knowledge of HACCP guidelines
? Computer literate in the Windows environment
? Languages: fluent in the national language and English
Responsible for supervision, control and coordination of the day to day preparation and production of hot and cold basic food items for the kitchen. Ensures that the product produced is of the highest quality and this is continually achieved.
- 2 Days off per week
- Public Holiday / Vacation
- Uniform
- Social Security
- Medical Insurance
- Life Insurance
- Provident Fund
- Annual Physical Check up
โรงแรมพูลแมน กรุงเทพ แกรนด์ สุขุมวิท
บริษัท ฟีน่า เอ็ซเทท จำกัด เลขที่ 30 ถ.สุขุมวิท 21 (อโศก) แขวงคลองเตยเหนือ เขตวัฒนา กรุงเทพฯ 10110