×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Sous Chef

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ไม่จำกัดวุฒิ

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

- Have experience in position Sous chef 3 year.
- Good knowledge about kitchen.
- Good communicate in English
- Have skill management team.


รายละเอียดงาน

1. At the beginning of each meal period, checks used-record to determine if estimates match actual production. Records any other use adjustments necessary including leftovers at the end of each meal period.
2. Coordinates all food productions needs for all areas of responsibility.
3. Insures the production of consistently high quality food.
4. Maintains and evaluates existing concepts and develops creative new food concepts which insure the highest quality food and profitability.
5. Closely supervises production to avoid potential waste of food and labor, loss of quality, etc.
6. Conducts daily inventory of all fresh foods
7. Issues recipe cards and uses records for individual kitchen work stations to verify
8. inventories and production estimates for each station attendant
9. Prepares written estimates of all food production need:
10. Schedules basic food production needs by area, so that food and labor utilization is coordinated to the greatest extent possible.
11. Supervises preparation of orders to purchase future food stuffs.

สวัสดิการ

- Service charge.
- Meals.
- Uniform.
- Social security.

Service Charge

ไม่ข้อมูล

ข้อมูลการติดต่อ

Daraya Boutique hotel

เลขที่ 80 ซ.เกษมสันต์ 3 ถ.พระราม 1 แขวงวังใหม่ เขตปทุมวัน กรุงเทพฯ 10330 [email protected]
ปิดรับสมัครแล้ว