ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
- Secondary or high school qualification.
- 6 years minimum experience in a 5 star International Deluxe Hotel Minimum of 2 years chef de Partie.
- Should be pleasant in appearance and personality.
- Must possess a basic English level.
- Must show flexibility and willingness to work.
The Chef de Partie is responsible for planning directing, controlling, coordinating and participating in the day-to-day food preparation for the Kitchen. Implementing and supervising each pantry outlet and banquet operation; and for ensuring that the product quality meets the standards set and is maintained continually.
- 2 Days off per week
- Public Holiday / Vacation
- Uniform
- Social Security
- Medical Insurance
- Life Insurance
- Provident Fund
- Annual Physical Check up
โรงแรมพูลแมน กรุงเทพ แกรนด์ สุขุมวิท
บริษัท ฟีน่า เอ็ซเทท จำกัด เลขที่ 30 ถ.สุขุมวิท 21 (อโศก) แขวงคลองเตยเหนือ เขตวัฒนา กรุงเทพฯ 10110