ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปวส
ไม่จำกัด
full-time
ไม่ระบุ
1. Helps a Commis 1 or Chef de Partie to produce food of high quality according to the
standard recipes.
2. Communicates politely and display courtesy to guests.
3. Communicates to his/her superior any difficulties, guest comment and other relevant
information.
4. Establishes and maintains effective employee working relationships.
5. Attends and participates in daily briefings and other meetings as scheduled.
6. Attends and participates in training sessions as scheduled.
7. Prepares in advance food, beverage, material and equipment needed for the service.
8. Cleans and re-sets his/her working area.
9.Implements the hotel and department regulations, policies and procedures including but not limited to:
a. House Rules and Regulation
b. Health and Safety
c. Grooming
d. Quality
e. Hygiene and Cleanliness
10. Performs related duties and special projects as assigned.
1. เซอร์วิสชาร์จ 5,000 บาท
2. ค่าครองชีพ
3. ประกันสุขภาพประกันกลุ่ม
4. ยูนิฟอร์มพนักงานพร้อมซักรีด
5. รถรับ-ส่งพนักงาน
6. อาหารฟรี 2 มื้อ
7. ทำงาน 5 วัน หยุด 2 วัน
ไม่ข้อมูล
Wyndham La vita Phuket
83/87 หมู่2 ตำบลราไวย์ อำเภอเมืองภูเก็ต จังหวัดภูเก็ต