รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 29.06.2020 | Viewers 2,739
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
5 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male ชาย |
Age : อายุ |
Not over 50 years old อายุไม่เกิน 50 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
-Thai nationality only
-More than 5 years of work experience for Executive positions
-Ability to lead and manage a diverse group of people.
-Be creative and have a keen sense of smell and taste with good personal hygiene
-More than 5 years of work experience for Executive positions
-Ability to lead and manage a diverse group of people.
-Be creative and have a keen sense of smell and taste with good personal hygiene
Job Details
รายละเอียดงาน
-Responsible for the planning, directing, controlling, coordinating and participating in the activities of all personnel engaged in cooking and preparing food in all kitchen sub-section
-Supervises and administers all phases of kitchen operation including food selection, preparation and menu planning
-Responsible for the production of highly quality food products at a cost level consistent with management objective
-The Executive Chef is directly responsible for the administration, co-ordination and cost control of all food preparation. The goal of Executive Chef is to provide innovative, technically and artistically superior, and cost efficient products that enhance the reputation of all food outlets, at the same time meeting the quality and presentation standards
-Supervises and administers all phases of kitchen operation including food selection, preparation and menu planning
-Responsible for the production of highly quality food products at a cost level consistent with management objective
-The Executive Chef is directly responsible for the administration, co-ordination and cost control of all food preparation. The goal of Executive Chef is to provide innovative, technically and artistically superior, and cost efficient products that enhance the reputation of all food outlets, at the same time meeting the quality and presentation standards
Welfare
สวัสดิการ
TBA
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |