ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
? Thai or Foreigner
? Strong leadership, motivational and people skills, supervise +/- 150s staff in kitchen team
? Able to communicate in English
? Diploma or Culinary Certificate
? At least 3 years of experience in Executive Chef ? Area Manager
? Experience in Western Cuisine
? Culinary Training
? Computer literate
? Be able to manage multi outlet
? Personally oversee taste, presentations of food during operations
? Conduct training of standard recipes and control food quality
? Supervising all Kitchen operations, PAR stock control, cost control, FIFO
? Monitor sanitation practices and ensure that kitchen safety standards are followed
? Plan and direct food preparation and culinary activities
? Hire, train, coaching and supervise kitchen staff and other food preparation workers
? To liaise with staff in direct support and cooperation with EVP
? Ensure all company standards are adhered and followed on a day to day basis
? Rectify arising problems or complaints
เงินเดือน+Service Charge+เบี้ยเลี้ยง+ทิป
- เบี้ยขยันประจำเดือน
- เครื่องแบบพนักงาน
- ปรับเงินเดือน เลื่อนตำแหน่ง และโบนัสประจำปี
- วันหยุดประจำปี ลากิจ ลาพักร้อน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสุขภาพและอุบัติเหตุ
- ประกันสังคม
ไม่ข้อมูล
Wine Connection Thailand
90/9, Sathornthani 1 Building, 6 floor, Sathorn Nuea Road, Silom, Bangrak, Bangkok Thailand 10500 www.wineconnection.com