ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ชาย
full-time
Experience in related position form 4 stars
Leadership, training & motivation skill
Flexible and very good in problem solving skills.
- ดูแลและบริหารความเรียบร้อยและจัดระเบียบภายในครัว
- คิดสูตรอาหาร และออกแบบเมนูใหม่ๆ
- วางแผนและคำนวณราคาของวัตถุดิบ เมนู และรายรับ-รายจ่ายโดยรวม
- ให้คำแนะนำช่วยเหลือผู้ใต้บังคับบัญชาเพื่อที่จะให้งานบรรลุตามเป้าหมาย
- วางแผนการทำงานและเครื่องมือเครื่องใช้ในการประกอบอาหาร
- วางแผนอัตรากำลังคนในการปฏิบัติงานให้เหมาะสม
To create the food professional to operate a profitable restaurant and catering facilities
- Monitors food cost and work with the team to maintain food cost as budgeted and takes corrective action as necessary
- To analyze and control all expenses related to the kitchen
- To be responsible for the hygienic and safe preparation of food within the food preparation area.
- To be creative in the designs and promotions to implement the ongoing and new food concepts
ตามระเบียบของโรงแรม
ไม่ข้อมูล
Gold Orchid Bangkok Hotel
375 ถ.วิภาวิดีรังสิต แขวงสามเสนใน เขตพญาไท กรุงเทพ 10400 www.goldorchidbangkok.com