ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปริญญาตรี
ไม่จำกัด
full-time
- Minimum 1 - 2 years experienced
- Ability to work effectively in a team environment
- Able to communicate in English
? Supervise the function of all pastry employees, facilities and cost, hence contribute to maximizing the overall F/B department profit.
? Control and analyze, on an on-going basis the following:
? Sufficient production, quality level, presentation, Marketing and guest satisfaction.
? Prepare Requisition for all goods needed.
? Prepare standard Recipes for Exec. Chef approval.
? Prepare with Executives Chef, Executive Sous-Chef, Sous-Chefs promotions to market needs.
? Ensure that production is done with quality at all times.
-เซอร์วิสชาร์จ
-ประกันกลุ่ม (ผู้ป่วยนอก ผู้ป่วยใน อุบัติเหตุ)ตั้งแต่วันแรกที่เป็นพนักงาน
-ประกันสังคม
-เครื่องแบบพนักงาน
-อาหาร 2 มื้อ
-ค่ากะกลางคืน
-ส่วนลดต่างๆในเครือกลุ่มแอคคอร์
ไม่ข้อมูล