×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Sous Chef - All Day Dining

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ปริญญาตรี

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

- Minimum 2 years work experience as Sous Chef or 3 years as Chef de Partie in a hotel or large restaurant with good standards; preferably with experience in luxury international brands.

- Comprehensive knowledge of kitchen hygiene practices and occupational health and safety standards will be essential.

- Good command of English and computer skills

รายละเอียดงาน

You will be responsible to assist with the efficient running of the Dining Room Kitchen in line with Hyatt International's Corporate Strategies and brand standards, whilst meeting employee, guest and owner expectations.

The Sous Chef is responsible to assist the Chef de Cuisine in managing his / her assigned kitchen operation as a successful independent profit center, ensuring maximum guest satisfaction, through planning, organizing, directing, and controlling the Kitchen operation and administration.

สวัสดิการ

- Monthly Service Charge
- Social Security
- Group Insurance (Health and Life)
- Meal
- Uniforms
- Provident Fund
- etc.
All excellent remuneration and benefit with high service charge will be offered to the successful candidate.

Service Charge

ไม่ข้อมูล

ข้อมูลการติดต่อ

GRAND HYATT ERAWAN BANGKOK

494 Ploenchit Road, Lumpini, Pathumwan, Bangkok 10330 bangkok.grand.hyatt.com
ปิดรับสมัครแล้ว