รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 08.04.2022 | Viewers 1,551
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Chon Buri
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
1. Willing, Attitude, Ownership
2. A graduate from a well-know culinary institution is highly desirable.
3. Age 38 - 45 yrs.
4. Minimum of 5 year of experience in kitchens covering all aspects of cooking exposure to exotic cuisines will be a strong asset.
5. Solid managerial experience and knowledge in kitchen operation. This includes the knowledge required for management of people, complex problems, food and beverage management and food sanitation.
6. Knowledge
- Culinary knowledge
- Food Hygiene
- Hospitality trends
7. Have excellent English communication skills both in written and spoken.
2. A graduate from a well-know culinary institution is highly desirable.
3. Age 38 - 45 yrs.
4. Minimum of 5 year of experience in kitchens covering all aspects of cooking exposure to exotic cuisines will be a strong asset.
5. Solid managerial experience and knowledge in kitchen operation. This includes the knowledge required for management of people, complex problems, food and beverage management and food sanitation.
6. Knowledge
- Culinary knowledge
- Food Hygiene
- Hospitality trends
7. Have excellent English communication skills both in written and spoken.
Job Details
รายละเอียดงาน
- Responsible for the production, preparation and presentation of all food items to ensure highest quality at all times. - Keeps an up-to-date standard receipt file for all food items.
- Ensures that all kitchen staff are aware the health and safety procedures of the palace.
- Recommends changes or replacement of kitchen operation equipment.
- Maintains high rating on guest satisfaction
- Meets with suppliers when possible and studies market trends for new equipment and products.
- Ensures that all kitchen staff are aware the health and safety procedures of the palace.
- Recommends changes or replacement of kitchen operation equipment.
- Maintains high rating on guest satisfaction
- Meets with suppliers when possible and studies market trends for new equipment and products.
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
19.04.2024 |
Food and Beverage Manager (ผู้จัดการแผนกอาหารและเครื่องดื่ม) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Guest Relation Officer (GRO) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Cold Kitchen Chef de Partie จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Human Resource Manager (ผู้จัดการแผนกทรัพยากรบุคคล) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Therapist (พนักงานนวด) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
All Department จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
Bartender (บาร์เทนเดอร์) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
19.04.2024 |
BellBoy (พนักงานยกกระเป๋า) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |