ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปริญญาตรี
ไม่จำกัด
full-time
- Minimum 3 years experience in Food & Beverage in the management level.
- Knowledge of Food & Beverage Strategy Planning & Implementation.
- Excellent interpersonal skills and adaptable to the new normal services.
- Ability to handle multiple function and pro-active.
Good command of both written and spoken English and Thai.
- Responsible for giving direction to the entire Food & Beverage Department.
- Able to improve service standards to increase guest satisfaction and overall hygiene standards.
- Ability to train others and pass on knowledge.
Stimulates sales and profit, controls operating expenses.
- Participates in menu planning and pricing with Sales & Marketing and Food & Beverage Culinary.
- วันหยุดประจำสัปดาห์ 8 วัน ต่อเดือน
- วันหยุดประจำปี
- วันหยุดนักขัตฤกษ์
- อาหาร 2 มื้อ
- ชุดเครื่องแบบพนักงาน
- ประกันภัยกลุ่ม
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
Novotel Bangkok Suvarnabhumi Airport Hotel
999 Suvarnabhumi Airport Hotel Building, Moo.1, Nongprue, Bang Phli, Samutprakarn 10540 www.novotelairportbkk.com