×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Assistant Restaurant Manager (Room Service & Banquet)

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ไม่จำกัดวุฒิ

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

ไม่ระบุ

รายละเอียดงาน

Responsibilities
1. Lay out goals and develop strategies to accomplish said goals.
2. Forecast necessary staffing and its related dollar expenditure to get the job done.
3. Establish and follow up on sequence of service and service procedure.
4. Supervise the consistency of quality and efficiency of food and service.
5. Posses a management ability that ensures a successful handling of the dining room.
6. Control reservations and seating of the restaurant with regards to service standards.
7. Ensure correct and consistent service techniques for various meal periods will be demonstrated by all employee members.
8. Observe daily condition s of all physical facilities and equipment in the restaurant; makes recommendations for corrections and improvements as needed.
9. Communicate with the Chef and Director of Food and Beverage to discuss menus, marketing strategies and guest comments and concerns.
10. Forecast workloads and checks work schedules prepared by subordinate managers for all restaurant, lounge and PVD employees.
11. Control standards, performance, employees' conduct, dress code, appearance, sanitation, etc., according to established policies.
12. Formulate and recommend changes to improve employees' performance and teamwork.
13. Keep employees informed about resort policies and changes. Develops analyses and implements merchandising that meet the profile of Four Seasons Hotels and guest patronage. Manages and controls overall expenses of the outlets focusing on higher revenue and profit.
14. Ensure that all employees convene to ensure total knowledge as to all menu items, how they are prepared, what ingredients are used, etc. and total knowledge of wine list.
15. Keep records of regular customers, their eating habits and special requests.

สวัสดิการ

-

Service Charge

มิถุนายน 2022 image
10,772.00 บาท

ข้อมูลการติดต่อ

Four Seasons Resort Chiang Mai

- fourseasons.com/chiangmai/
ปิดรับสมัครแล้ว