N/A
1 ปี
ไม่จำกัดอายุ
พังงา
มัธยมศึกษาตอนปลาย
ไม่จำกัด
full-time
Alongside some of these more general skills, all good Commis Chefs should possess:
? Basic knowledge of all sections
? Ability to work under supervision of a limited range
? Ability to produce good quality basic food
? Understanding of health and safety
? Understanding of basic food hygiene practices
? Good oral communication
? Team management skills
? High level of attention to detail
? Good level of numeracy Enthusiasm to develop your own skills and knowledge plus those around you
? Adaptability to change and willingness to embrace new ideas and processes
? Ability to work unsupervised and deliver quality work
? Positive and approachable manner
? Team player qualities
1. Preparing meal ingredients, which includes seasoning of different meats as well as washing, peeling, and chopping vegetables and fruits.
2. Preparing basic salads and sauces as directed by the Chef de Partie or Demi Chef.
3. Receiving deliveries and verifying that all ordered items have been delivered and are of good quality.
4. Taking inventory of restaurant supplies and notifying the supervisor of low or depleted supplies.
5. Discarding all expired and spoiled food items stored in the stock rooms, refrigerators, and freezers.
6. Performing basic cleaning duties and ensuring that workstations are properly sanitized.
7. Plating and presenting meal items as per the Chef de Partie?s, Demi Chef instructions.
8. An outstanding commis chef should be able to follow all instructions and comply with food health and safety regulations.
9. Assisting in the food preparation process. Cooking and preparing elements of high-quality dishes.
10. Preparing vegetables, meats and fish. Assisting other Chefs Helping with deliveries and restocking
11. Assisting with stock rotation cleaning stations.
12. Contributing to maintaining kitchen and food safety standards.
1.ชุดพนักงาน 3 ชุด
2.ประกันสังคม
3.หอพักสำหรับพนักงานทุกระดับ
4.ประกันสังคม
5. วันหยุดประจำสัปดาห์ 4 วันต่อเดือน
6. วันหยุดตามประเพณี 13 วันต่อปี
7. วันหยุดพักร้อนประจำปี
8. ทำงานวันละ 9 ชม. รวมเวลาพัก 1 ชม.
9. อื่น ๆ ถ้ามี เพิ่มเติม
ไม่ข้อมูล
กระทะทอง กอล์ฟ รีสอร์ท แอนด์ สปา
ที่ตั้ง 51 ม.4 ต.ทุ่งคาโงก อ.เมือง จ.พังงา เบอร์โทร. 076-592999, 076-415137 www.katathong.com