รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 10.10.2024 | Viewers 1,167
Salary : เงินเดือน |
15,001 - 20,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
2 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Thai National Only, Male/Female with a few years of experiences in Kitchen (Junior Chef - entry level)
- Graduated from culinary school is plus
- Positive attitude, strong service mind and open-minded
- English and communication skill
- Basic cooking knowledge/ basic food knowledge
- Ability to adapt your cooking style to local environment
- Being able to work on flexible hours/shift as necessary
- Punctuality and team work
- Graduated from culinary school is plus
- Positive attitude, strong service mind and open-minded
- English and communication skill
- Basic cooking knowledge/ basic food knowledge
- Ability to adapt your cooking style to local environment
- Being able to work on flexible hours/shift as necessary
- Punctuality and team work
Job Details
รายละเอียดงาน
- Oversee the section of kitchen in preparation, cooking, presentation of culinary dishes in the caf- and ensure that production is correctly executed and comply with the technical
- Ensure the quality levels of products and services
- Enforcing strict hygiene standards in the kitchen and follow the rules of health and safety and troubleshooting any challenges that may arise
- Time management skills and ability to delegate appropriately
- Monitoring portion and waste control to maintain profit margins
- Maintain cleanliness in the kitchen/ overall appearances
- Adheres to recipe specification
- Ensure the quality levels of products and services
- Enforcing strict hygiene standards in the kitchen and follow the rules of health and safety and troubleshooting any challenges that may arise
- Time management skills and ability to delegate appropriately
- Monitoring portion and waste control to maintain profit margins
- Maintain cleanliness in the kitchen/ overall appearances
- Adheres to recipe specification
Welfare
สวัสดิการ
- 2 days off per week
- Meal Allowance
- Social Security
- Public Holiday
- Annual Leave
- Uniform
- Meal Allowance
- Social Security
- Public Holiday
- Annual Leave
- Uniform
Contact
ข้อมูลติดต่อ
Human Resources Department (Human Resources Department)
21 Soi Punnawithi 12, Bang Chak, Phra Khanong, Bangkok 10260
เว็บไซต์ : www.kokoglobalhospitality.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
(สำหรับสมัครงานเท่านั้น)
21 Soi Punnawithi 12, Bang Chak, Phra Khanong, Bangkok 10260
เว็บไซต์ : www.kokoglobalhospitality.com
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
(สำหรับสมัครงานเท่านั้น)
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้