ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปวส
ไม่จำกัด
full-time
job applicant qualifications
1. Age not over 45 years old
2. Have communication skills in both Thai and English
3. Graduated at the same level as high school or higher.
4. Graduating from a culinary institute will be an advantage
5. Experience in culinary training will be an advantage
6. Highly responsible, considerate, good personality, able to solve immediate situations
7. Honest, good-natured, calm, polite, and ready to serve.
8. Understand and have an attitude that meets the goals of the organization or can adapt to personnel in the organization.
9. Punctual
1. อายุไม่เกิน 45 ปี
2.มีทักษะการสื่อสารทั้งภาาาไทยและภาษาอังกฤษได้
3.จบการศึกษาระดับเท่าเทียมกับมัธยมปลายหรือสูงกว่า
4.จบการศึกษาจากสถาบันสอนการทำอาหารจะพิจารณาเป็นพิเศษ
5.มีประสบการณ์ด้านการฝึกอบรมด้านการทำอาหารจะได้รับการพิจารณาเป็นพิเศษ
6.มีความรับผิดชอบสูง รอบครอบ บุคลิกภาพดี สามารถแก้ไขสถานการณ์เฉพาะหน้าได้
7.ซื่อสัตย์ อัธยาศัยดี ใจเย็น มีความสุภาพ และมีความพร้อมในการบริการ
8.เข้าใจและมีทัศนะคติที่ตรงต่อเป้าหมายขององค์กรณ์หรือสามารถปรับตัวเข้าหาบุคลากรในองค์กรณ์ได้
9.ตรงต่อเวลา
Sous Chef
Responsibilities
1. Help in the preparation and design of all food and drink menus
2. Produce high-quality plates both design and taste wise
3. Ensure that the kitchen operates in a timely way that meets our quality standards
4. Fill in for the Executive Chef in planning and directing food preparation when necessary
5. Resourcefully solve any issues that arise and seize control of any problematic situation
6. Manage and train kitchen staff, establish a working schedule and assess staff performance
7. Order supplies to stock inventory appropriately
8. Comply with and enforce sanitation regulations and safety standards
9. Maintain a positive and professional approach with co-workers and customers
ความรับผิดชอบ
1. ช่วยในการจัดเตรียมและออกแบบเมนูอาหารและเครื่องดื่มทั้งหมด
2. ตรวจสอบคุณภาพอาหารทั้งการออกแบบและรสชาติที่ดี
3. ตรวจสอบให้แน่ใจว่าห้องครัวทำงานได้อย่างทันท่วงทีซึ่งตรงตามมาตรฐานคุณภาพของเรา
4. ทำหน้าที่ Executive Chef ในการวางแผนและสั่งการการเตรียมอาหารเมื่อจำเป็น
5. ใช้ทรัพยากรในการแก้ปัญหาใด ๆ ที่เกิดขึ้นและเข้าควบคุมสถานการณ์ที่เป็นปัญหา
6. จัดการและฝึกอบรมพนักงานในครัว กำหนดตารางการทำงานและประเมินผลการปฏิบัติงานของพนักงาน
7.สั่งซื้อวัสดุเพื่อสต๊อกสินค้าอย่างเหมาะสม
8. ปฏิบัติตามและบังคับใช้กฎระเบียบด้านสุขอนามัยและมาตรฐานความปลอดภัย
9. รักษาแนวทางเชิงบวกและเป็นมืออาชีพกับเพื่อนร่วมงานและลูกค้า
Welfare according hotel standard.
ไม่ข้อมูล
Finch international
155/23-24 Sukhumvit Soi 11, Bangkok 10110, Thailand T +66 (0) 253 2000 Ext. 8081 | F 662 253 7045