ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
job applicant qualifications
1. Age not over 45 years old
2. Have communication skills in both Thai and English
3. Graduated at the same level as high school or higher.
4. Graduating from a culinary institute will be an advantage
5. Experience in culinary training will be an advantage
6. Highly responsible, considerate, good personality, able to solve immediate situations
7. Honest, good-natured, calm, polite, and ready to serve.
8. Understand and have an attitude that meets the goals of the organization or can adapt to personnel in the organization.
9. Punctual
1. อายุไม่เกิน 45 ปี
2.มีทักษะการสื่อสารทั้งภาาาไทยและภาษาอังกฤษได้
3.จบการศึกษาระดับเท่าเทียมกับมัธยมปลายหรือสูงกว่า
4.จบการศึกษาจากสถาบันสอนการทำอาหารจะพิจารณาเป็นพิเศษ
5.มีประสบการณ์ด้านการฝึกอบรมด้านการทำอาหารจะได้รับการพิจารณาเป็นพิเศษ
6.มีความรับผิดชอบสูง รอบครอบ บุคลิกภาพดี สามารถแก้ไขสถานการณ์เฉพาะหน้าได้
7.ซื่อสัตย์ อัธยาศัยดี ใจเย็น มีความสุภาพ และมีความพร้อมในการบริการ
8.เข้าใจและมีทัศนะคติที่ตรงต่อเป้าหมายขององค์กรณ์หรือสามารถปรับตัวเข้าหาบุคลากรในองค์กรณ์ได้
9.ตรงต่อเวลา
Waiter / Waitresses generally have the following duties and responsibilities:
Greeting guests and taking drink and food orders
Staying attentive to the needs of guests in the dining area
Delivering food from the kitchen to the guests
Ensuring the food order is made correctly by kitchen staff and looks presentable for guests
Following health code standards with regards to the handling of food
Performing shift duties like delivering racks of cups to the service station, rolling silverware, pre-bussing tables, wiping tables and removing debris and more
ต้อนรับแขกและรับออเดอร์เครื่องดื่มและอาหาร
เอาใจใส่ต่อความต้องการของแขกในพื้นที่รับประทานอาหาร
ส่งอาหารจากครัวถึงแขก
ตรวจสอบการสั่งอาหารอย่างถูกต้องโดยพนักงานในครัวและดูเรียบร้อยสำหรับแขก
ปฏิบัติตามมาตรฐานรหัสสุขภาพเกี่ยวกับการจัดการอาหาร
ปฏิบัติหน้าที่เป็นกะ เช่น จัดส่งชั้นวางถ้วยไปยังสถานีบริการ รีดเครื่องเงิน โต๊ะก่อนเดินรถ เช็ดโต๊ะและขจัดเศษขยะ และอื่นๆ
-Base Salary + Service Charge
-Annual Leave 7-12 Days per year
-Food allowance 2 meals per day
-Social Security
-Uniform
-ฐานเงินเดือน + ค่าบริการ
-ลาพักร้อนประจำปี 7-12 วันต่อปี
-ค่าอาหาร 2 มื้อต่อวัน
-ประกันสังคม
-เครื่องแบบ
ไม่ข้อมูล
Finch international
155/23-24 Sukhumvit Soi 11, Bangkok 10110, Thailand T +66 (0) 253 2000 Ext. 8081 | F 662 253 7045