×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Executive Chef

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ไม่จำกัดวุฒิ

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

- Good Health
- Leadership
- Can Working under pressure
- Service skills
- able to work in shift rotations

รายละเอียดงาน

The department head responsible for any and all kitchens in a foodservice establishment. Ensures that all kitchens provide nutritious, safe, eye - appealing, properly flavored food. Maintains a safe and sanitary work environment for all employees. Other duties include menu planning, preparation of budgets, and maintenance of payroll, food cost, and other records. Specific duties involving food preparation are the establishment of quality standards, training of employees in cooking methods, presentation techniques, portion control, and retention of nutrients.

สวัสดิการ

- 8 days off per month
- Service Charge
- Provident Fund
- Funeral Fund (Volunteer)
- Bonus (as per policy)
- Other benefits by law

Service Charge

กุมภาพันธ์ 2019 image
8,035.00 บาท

ข้อมูลการติดต่อ

สอบถามข้อมูลที่ Mrs. Suchintarut Dhanasiri email telephone

Amaranth Suvarnabhumi Hotel

68 Moo 2 Rachatheva Bangplee Samutprakarn 10540 www.amaranthhotel.com
ปิดรับสมัครแล้ว