ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
?Thai Nationality only.
?Good in English communication.
?Good Human relations.
?Have the service mild.
?Be able to work in shift.
?Fresh Graduated are Welcome.
สถานทีี่ทำงาน : Lub d Bangkok - Siam (BTS National Stadium Station)
ทำงานสัปดาห์ละ 5 วัน วันละ 8 ชั่วโมง หยุด 2 วัน
Scope of Work
You are responsible for properly preparing any and all foods listed on the respective menus that are to be grilled, fried, broiled, baked, boiled, braised, poached in an assigned kitchen outlet, or prepared in the pantry.
To create truly unforgettable experiences by delivering unique accommodation, activities and service.
Adhere to local regulations concerning health, safety, or other compliance requirements, as well as brand standards and local policies and procedures.
Commis Chef responsibilities include, but aren?t limited to
? Creates an atmosphere that induces guests to make lub d their choice for dining ; responsible for actively building and retaining guest relations and acts as a mentor to team members in order to provide superior guest service.
? Preparing foods as per recipe; ensures that all plates or pans served are aesthetically appealing and cooked to the specifications of the customer and the chef.
? Delivering Food standards in accordance with departmental standards and procedures
? Keeps the workstation neat and clean at all times
? Assists coworkers to ensure efficient operation of the kitchen
? On occasion may perform duties for special events/ parties
? Ensures cleanliness of the working area; reports all equipment for safety failures, hazardous areas and accidents
? Completing all cleaning schedules and temperature checks as per the schedule
? Ensures the proper storing of any foods, including those from a previous function
? Ensures that items are fully stocked and equipment is in good working condition
? Ensures the proper closing down of work stations.
? Communicating to his/her superior any difficulties, guest comments and other relevant information
? Establishing and maintaining effective employee working relationships
? Attending and participating in daily briefings and other meetings as scheduled
? Attending and participating in training sessions as scheduled
Prepares for service by ensuring:
? Grooming is impeccable and in accordance with personal presentation standards
? Outlet equipment is clean
? Equipment is sorted and stored
? Requirements for special occasions are ready
? Outlet is ready for service and guest comfort
Carries out effective service by ensuring:
? All guests are acknowledged
? All recipes are followed
? Food orders are processed accurately
? Working areas are cleaned and re-set quickly
Patron care standards are adhered to by ensuring:
? All food is checked before leaving the kitchen to a guest
? Hot food is served hot, Cold food is served cold
? Food hygiene standards are followed at all times
? FIFO (first in first out) is used for all stock items
? Monitor factors which interfere with the total experience of the guest
? Performs related duties and special projects as assigned
? Any other duties to support the overall success and growth of the company
- วันหยุดนักขัตฤกษ์ปีละ 16 วัน (สำหรับปี 2020)
- สิทธิ์ลาวันเกิด 1 วัน
- สิทธิ์ลาพักร้อน 10 - 15 วัน (ขึ้นตามอายุงาน) ใช้ได้ทันทีหลังผ่านทดลองงาน
- สิทธิ์ลากิจ 7 วัน/ปี
- ประกันภัยกลุ่ม(ประกันสุขภาพ ประกันอุบัติเหตุ และประกันชีวิต)
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ตรวจสุขภาพประจำปี
- ห้องพักราคาพิเศษสำหรับพนักงาน เพื่อน และ ครอบครัวทั้งหลับดีในประเทศไทย ณ กรุงเทพ ภูเก็ต และ สมุย, เสียมราฐ (กัมพูชา), มากาติ (ฟิลิปปินส์)
- ห้องพัก และ รับประทานอาหารอาหารได้ในราคาพิเศษสำหรับโรงแรมในเครือโรงแรมนารายณ์ (Narai Hotel Group)
ฯลฯ
ไม่ข้อมูล
Lub d
บริษัท หลับดี จำกัด เลขที่ 224 ห้องที่6 ชั้นที่1และ2 ซอยสีลม 18 ถนนสีลม แขวงสุริยวงศ์ เขตบางรัก กทม. ๅ0500 www.lubd.com