ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
วิธีการสมัคร
If you think you are a high-calibre candidate with the right attitude, please submit your CV with photograph and expected salary to Human Resources Department
Call for more information: 076-362300 ext. 1510, 1503
Apply via: https://www.careers-page.com/lagunaphuket
สมัครได้ที่ช่องทาง https://www.careers-page.com/lagunaphuket
Please be informed that only short-listed candidates will be notified.
This position is based in Angsana Laguna Phuket.
Department: Centralized Bakery Kitchen.
Job Requirement:
The Pastry Sous Chef is responsible for the production and presentation of pastries and other baked goods. Assists the Executive Pastry Chef in the daily activities of the kitchen, including menu development, inventory and purchasing of supplies, and cost control. Being a Pastry Sous Chef requires 3-6 years of experience in the field or in a related area. Oversees the activities of the pastry staff in the absence of the Executive Pastry Chef. In addition, Pastry Sous Chef requires an understanding of federal, state, and local food sanitation regulations. May require a bachelors degree. Typically reports to an Executive Pastry Chef. Contributes to the development of processes and procedures.
? Duty Meal at Associate Cafeteria
อาหารที่ห้องอาหารพนักงาน
? Uniform & Laundry
เครื่องแบบพนักงานพร้อมบริการซักรีด
? Associate Bus with air-condition
รถบัสปรับอากาศสำหรับพนักงาน
? Annual Year End Bonus
เงินโบนัสประจำปี
? Group life & Health Insurance
ประกันชีวิตและประกันสุขภาพกลุ่ม
? Outpatient Medical Fee (10% of annum salary)
ค่ารักษาพยาบาลผู้ป่วยนอก (10% ของเงินเดือนต่อปี)
? Annual Health Examination
การตรวจสุขภาพพนักงานประจำปี
? Laguna Central Clinic
คลินิกส่วนกลางของลากูน่า โดยรพ.กรุงเทพฯ ภูเก็ต
? Provident Fund (5% of basic salary)
กองทุนเงินสำรองเลี้ยงชีพ (5% ของเงินเดือน)
? Associates Saving Co-Operative
สหกรณ์ออมทรัพย์พนักงานลากูน่า ภูเก็ต
? Long Service Award
รางวัลแห่งความผูกพันภักดี
ไม่ข้อมูล