ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
- Knowledge of local health and safety regulations
-? Culinary certificate, degree or equivalent experience
-? 2 years progressive experience in high-volume kitchen
-? Excellent oral and written communication skills
-? Collaborate effectively with other hotel employees and managers to ensure teamwork
-? Able to resolve conflicts guests, supervisor and employee
- Ability to multitask and work well under pressure
- Age not over 40 Years
- ความรู้เกี่ยวกับกฎระเบียบด้านสุขภาพและความปลอดภัยในท้องถิ่น
- ประกาศนียบัตรการทำอาหาร ปริญญาหรือประสบการณ์เทียบเท่า
- ประสบการณ์ก้าวหน้า 2 ปีในครัวปริมาณมาก
-? ทักษะการสื่อสารด้วยวาจาและลายลักษณ์อักษรที่ดีเยี่ยม
-? ทำงานร่วมกันอย่างมีประสิทธิภาพกับพนักงานและผู้จัดการโรงแรมคนอื่นๆ เพื่อให้มั่นใจถึงการทำงานเป็นทีม
- สามารถแก้ปัญหาความขัดแย้งของแขก หัวหน้างาน และพนักงานได้
- สามารถทำงานหลายอย่างพร้อมกันและทำงานภายใต้แรงกดดันได้ดี
-Co-ordinates all hot and cold food preparation including banquets when necessary
ประสานงานการเตรียมอาหารร้อนและเย็นรวมถึงงานเลี้ยงเมื่อจำเป็น
-Meet and exceeds customer and employee expectations by providing service and teamwork
ตอบสนองและเกินความคาดหวังของลูกค้าและพนักงานด้วยการให้บริการและการทำงานเป็นทีม
-Creates 100% guest satisfaction by providing the experience through performance that demonstrates the standards of, genuine hospitality and exceeding guest expectations
สร้างความพึงพอใจให้แขก 100% ด้วยการมอบประสบการณ์ผ่านการปฏิบัติงานที่แสดงถึงมาตรฐานการต้อนรับที่จริงใจและเกินความคาดหมายของแขก
-Adheres to Hotel policies and procedures
ปฏิบัติตามนโยบายและระเบียบปฏิบัติของโรงแรม
? Attractive salary and benefits
? Service charge
? Meal allowance
? Uniform and Laundry provide
? Social security
? Group life and Health Insurance
? 7 days off / Month
? Glowing career with SALA Hospitality Group
sala rattanakosin Bangkok
39 Soi Tha-Tien, Maharat Road, Pranakorn, Bangkok, Thailand 39 ซอยท่าเตียน ถนนมหาราช (วัดโพธิ์) เขตพระนคร กทม. www.salahospitality.com