รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 09.09.2024 | Viewers 1,403
Salary : เงินเดือน |
20,001 - 25,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
1 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 40 years old อายุไม่เกิน 40 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
-Chef de Parties pizza or higher experience
-Knowledge of product assembly from goods in to dispatching product
-Hands on experience of managing and supervising a busy production process and workforce
-Food Hygiene qualification.
-Any other relevant manufacturing qualifications
-Influence and Negotiation
-Organization and analysis
-Attention to detail
-Contact :Suttharinthon Line: 0990953832, Tel: 099-0953832
-Knowledge of product assembly from goods in to dispatching product
-Hands on experience of managing and supervising a busy production process and workforce
-Food Hygiene qualification.
-Any other relevant manufacturing qualifications
-Influence and Negotiation
-Organization and analysis
-Attention to detail
-Contact :Suttharinthon Line: 0990953832, Tel: 099-0953832
Job Details
รายละเอียดงาน
Job description
-Responsible for general completion of all daily orders whilst maintaining food quality and food safety levels
-Responsibility for all teams from goods in through to dispatch - ensuring that each area is completing the tasks correctly and being responsible for any issues
-Operating internal Material Replenishment Planning system to generate worksheets and production raw material ordering requirements
-Forecasting weekly usages for certain raw materials
-Organizing daily sequence of production runs whilst coordinating daily issues
-Maintaining levels of food quality and food safety whilst producing maximum efficiency levels
-Working to tight key performance indicators which measure production efficiency, quality and food standards
-Involvement in product development trials and new product launches
-Ensure health and safety standards are maintained throughout the production process including the correct use of protective equipment
-Organizing weekly staff Rota's with supervisors
-Monitoring and controlling staff absence and timekeeping
-Induction of new staff to production areas - coordinating training of new staff
-Minimizing staff turnover by building relationships with all members of production team
-Deputies for Sous Chef
-Responsible for general completion of all daily orders whilst maintaining food quality and food safety levels
-Responsibility for all teams from goods in through to dispatch - ensuring that each area is completing the tasks correctly and being responsible for any issues
-Operating internal Material Replenishment Planning system to generate worksheets and production raw material ordering requirements
-Forecasting weekly usages for certain raw materials
-Organizing daily sequence of production runs whilst coordinating daily issues
-Maintaining levels of food quality and food safety whilst producing maximum efficiency levels
-Working to tight key performance indicators which measure production efficiency, quality and food standards
-Involvement in product development trials and new product launches
-Ensure health and safety standards are maintained throughout the production process including the correct use of protective equipment
-Organizing weekly staff Rota's with supervisors
-Monitoring and controlling staff absence and timekeeping
-Induction of new staff to production areas - coordinating training of new staff
-Minimizing staff turnover by building relationships with all members of production team
-Deputies for Sous Chef
Welfare
สวัสดิการ
ประกันสังคม,ค่ารักษาพยาบาล, กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ, สหกรณ์ออมทรัพย์, ค่าทันตกรรม, ทุนการศึกษาเรียนฟรี,
Service Charge และ Tip Box (ไม่รวมกับเงินเดือน)
Service Charge และ Tip Box (ไม่รวมกับเงินเดือน)
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
24.09.2024 |
Service Attendant @ ร้านอาหาร Tops Eatery ประจำสาขา เซ็นทรัลลาดพร้าว ติดต่อคุณบัว 0655138218 จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน 15,001 - 20,000 |