ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปริญญาตรี
ไม่จำกัด
full-time
- Bachelor's degree in Cookery/Culinary/Food or related field
- At least 5 years of experience in senior chef level from luxury hotel or restaurant.
- Experience in menu design and presentation
- Well knowledge in food hygiene and HACCP.
- oversee cold, F&V and Butchery
- Managing, planning and prioritizing job in daily basic.
- Team management.
- Control food hygiene and HACCP.
- Responsible to meal presentation and menu design.
- other assignment by Executive Chef / Executive Sous Chef.
- Attractive basic salary
- Bonus
- Gasoline allowance
- Telephone allowance
- Provident fund
- Social security fund
- Uniform laundry service
ไม่ข้อมูล
LSG Sky Chefs (Thailand)
LSG Sky Chefs (Thailand) BKK | Customer Service Center อาคารปฏิบัติการผลิตครัวการบินแอลเอสจีสกายเชฟส์ (ติดกับศูนย์การขนส่งสาธารณะ Bus Terminal Center) 999 ม.1 ถนนสุวรรณภูมิ สาย 2 ภายในบริเวณท่าอากาศยานสุวรรณภูมิ ต.หนองปรือ อ.บางพลี จ.สมุทรปราการ 10540 www.lsgskychefs.com