รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 09.09.2024 | Viewers 1,888
Salary : เงินเดือน |
15,001 - 20,000 (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
No specific ไม่จำกัดวุฒิ |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Non-Specific ไม่จำกัดอายุ |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Knowledge of Health, Food Safety Procedures and Regulations
- Expertise in relevant Food Production area (Kitchen, Bakery or Pastry)
- Knowledge of Hazardous or Dangerous Product Regulations
- Influence and Negotiation
- Organization and analysis
- Attention to detail
- Expertise in relevant Food Production area (Kitchen, Bakery or Pastry)
- Knowledge of Hazardous or Dangerous Product Regulations
- Influence and Negotiation
- Organization and analysis
- Attention to detail
Job Details
รายละเอียดงาน
- Work as part of production team, prepare, cook and dispatch food on daily basis, ensuring consistency of food presentation, production amounts and portion control as per standardized menus.
- Follow the Quality department Standard Operating Procedures ensuring full compliance, hygiene, Health, safety procedures, throughout all food handling and storage accurate recording of critical temperature controls, and thawing and chilling times, as well as completion of cleaning procedures as per cleaning policies and checklist.
- Assist in ordering of food stock to ensure production has adequate stocks to meet projected business levels.
- Ensure the removal of all food and packaging waste from production in hygienic and safe manner.
- Ensure that wastage and production lost are registered properly
- Ensure that the Stock is used on FIFO (First In First Out) / UBD (Use By Date) basis
- Ensure that the final products are labeled correctly
- Ensure that no expired products could be found in your area
- Ensure that the equipment is used as per the Safety Procedures
- Follow the Quality department Standard Operating Procedures ensuring full compliance, hygiene, Health, safety procedures, throughout all food handling and storage accurate recording of critical temperature controls, and thawing and chilling times, as well as completion of cleaning procedures as per cleaning policies and checklist.
- Assist in ordering of food stock to ensure production has adequate stocks to meet projected business levels.
- Ensure the removal of all food and packaging waste from production in hygienic and safe manner.
- Ensure that wastage and production lost are registered properly
- Ensure that the Stock is used on FIFO (First In First Out) / UBD (Use By Date) basis
- Ensure that the final products are labeled correctly
- Ensure that no expired products could be found in your area
- Ensure that the equipment is used as per the Safety Procedures
Welfare
สวัสดิการ
- Service charge
- Tip Box 2 ครั้ง/เดือน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสังคม
- ประกันสุขภาพปีละ 40,000 บาท
- ประกันชีวิต
- สหกรณ์ออมทรัพย์
- สวัสดิการกู้ยืมธนาคารอาคารสงเคราะห์/ออมสิน/อิสราม
- พักร้อน 6-15 วัน
- ลากิจได้รับเงิน 3 วัน
- ลาป่วย 30 วัน
-นักขัตฤกษ์ 14 วัน
- 1 เดือนหยุด 6 วัน
- และอื่น ๆอีกมาย
สนใจติดต่อคุณผึ้ง 064-5959333 Line : 0645959333 ค้นเบอร์โทร Email : [email protected]
- Tip Box 2 ครั้ง/เดือน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสังคม
- ประกันสุขภาพปีละ 40,000 บาท
- ประกันชีวิต
- สหกรณ์ออมทรัพย์
- สวัสดิการกู้ยืมธนาคารอาคารสงเคราะห์/ออมสิน/อิสราม
- พักร้อน 6-15 วัน
- ลากิจได้รับเงิน 3 วัน
- ลาป่วย 30 วัน
-นักขัตฤกษ์ 14 วัน
- 1 เดือนหยุด 6 วัน
- และอื่น ๆอีกมาย
สนใจติดต่อคุณผึ้ง 064-5959333 Line : 0645959333 ค้นเบอร์โทร Email : [email protected]
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้