×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×
image

Chef De parite (ครัวยุโรป) สาขา Monica ป่าตองภูเก็ต

ตำแหน่งนี้สมัครและสัมภาษณ์ทันที
Views 1,976
image เงินเดือน (บาท)
20,001 - 25,000
image ประสบการณ์
3 ปี
image อายุ
ไม่จำกัดอายุ
image สถานที่ทำงาน
ป่าตอง
ปิดรับสมัครแล้ว
ข้อมูลตำแหน่งงาน
ความต้องการพื้นฐาน
การศึกษา ไม่จำกัดวุฒิ
เพศ ไม่จำกัด
การจ้างงาน full-time
คุณสมบัติผู้สมัคร
Qualifications

? Chef de Partie or higher experience
? Knowledge of product assembly from goods in to despatching product
? Hands on experience of managing and supervising a busy production process and workforce
? Food Hygiene qualification.
? Any other relevant manufacturing qualifications
? Influence and Negotiation
? Organization and analysis
? Attention to detail

รายละเอียดงาน
Job Duties
? Responsible for general completion of all daily orders whilst maintaining food quality and food safety levels
? Responsibility for all teams from goods in through to dispatch ? ensuring that each area is completing the tasks correctly and being responsible for any issues
? Operating internal Material Replenishment Planning system to generate worksheets and production raw material ordering requirements
? Forecasting weekly usages for certain raw materials
? Organising daily sequence of production runs whilst co-ordinating daily issues
? Maintaining levels of food quality and food safety whilst producing maximum efficiency levels
? Working to tight key performance indicators which measure production efficiency, quality and food standards
? Involvement in product development trials and new product launches
? Ensure health and safety standards are maintained throughout the production process including the correct use of protective equipment
? Organising weekly staff rota?s with supervisors
? Monitoring and controlling staff absence and timekeeping
? Induction of new staff to production areas ? co-ordinating training of new staff
? Minimising staff turnover by building relationships with all members of production team
? Deputise for Sous Chef
สวัสดิการ
- Service charge
- Tip Box 2 ครั้ง/เดือน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสังคม
- ประกันสุขภาพปีละ 40,000 บาท
- ประกันชีวิต
- สหกรณ์ออมทรัพย์
- สวัสดิการกู้ยืมธนาคารอาคารสงเคราะห์/ออมสิน/อิสราม
- พักร้อน 6-15 วัน
- ลากิจได้รับเงิน 3 วัน
- ลาป่วย 30 วัน
-นักขัตฤกษ์ 14 วัน
- 1 เดือนหยุด 6 วัน
- และอื่น ๆอีกมาย

สนใจติดต่อคุณผึ้ง 064-5959333 Line : 0645959333 ค้นเบอร์โทร Email : [email protected]
Service Charge
พฤศจิกายน 2023 image
5,000.00 บาท
ข้อมูลการติดต่อ
สอบถามข้อมูลที่ - email telephone บริษัท เซ็นทรัล รีเทล คอร์ปอเรชั่น จำกัด (มหาชน) อาคารเซ็นทรัล สีลม ทาวเวอร์ ชั้น 2 เลขที่ 306 ถนนสีลม แขวงสุริยวงศ์ เขตบางรัก กรุงเทพมหานคร 10500 www.centralretailcareers.com
ปิดรับสมัครแล้ว