ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
1.To organize, supervise and participate in the work of all production personnel engaged in the preparation of Japanese food.
2.To participate creatively in the preparation of Japanese menus and special food items, as well as in the organization of Japanese food promotions.
3.To be responsible for the maintenance of a relatively low food cost in the Japanese Kitchen, in co-operation with the Food and Beverage Controller.
4.To be responsible for the cleanliness, sanitation and orderliness of the Japanese Kitchen, in co-operation with the F&B Controller.
5.To prepare the working schedules for his team member in co-operation and consultation with the Executive Chef, Executive Sous Chef and the Restaurant Manager.
You are expected to be fully responsible for the preparation of Japanese food. To supervise the work of the Japanese Kitchen team member. To advise on the preparation of Japanese menus and the purchasing of Japanese food related equipment and ingredients.
1.พนักงานประจำ
2.วันหยุด 2 วันต่อสัปดาห์
3.เซอร์วิสชาร์จ
4.มีอาหาร 3 มื้อ/วันทำงาน
5.วันหยุดพักผ่อนประจําปีตามระดับพนักงาน
6.วันหยุดนักขัตฤกษ์
7.ประกันสังคม
8.เครื่องแบบพนักงาน
9.ประกันกลุ่มตามระดับพนักงาน
10.กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
ไม่ข้อมูล
Conrad Bangkok Hotel
87/3 ถนนวิทยุ แขวงลุมพินี เขตปทุมวัน กรุงเทพฯ 10330