ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
1.Direct and supervise the Procurement Department and ensure that departmental goals and objectives are met. The Procurement function must be centralized in the Procurement Department.
2.Plan, evaluate and formulate procedures in maintaining par stock levels of food and beverage items, operating equipment (big four) and the recurring guest and operating supplies for the Hotel. He/s he should be able to negotiate excellent pricing and terms with the vendors/suppliers of these high ticket/volume items.
3.Negotiate with representatives of suppliers for key items of product lines and determine that quality and prices of merchandise are competitive, in consultation with the Managing Director and various Department Heads.
4.Approve the addition or deletion of products after consultation with the Division Heads and/or Department Heads.
5.Provide a high level of technical assistance to each Department and work closely with the Division Heads, Executive Chef and Executive Housekeeper in surveying the market for quality and best prices.
The Purchasing Manager is responsible for ensuring that all purchases meet the requirements of the Hotel in terms of availability, quantity, quality and price. He/she is a key member of the management team and must work and liaise closely with the various operating departments to be able to know and evaluate their Procurement needs and requirements.
1.พนักงานประจำ
2.วันหยุด 2 วันต่อสัปดาห์
3.เซอร์วิสชาร์จ
4.มีอาหาร 3 มื้อ/วันทำงาน
5.วันหยุดพักผ่อนประจําปีตามระดับพนักงาน
6.วันหยุดนักขัตฤกษ์
7.ประกันสังคม
8.เครื่องแบบพนักงาน
9.ประกันกลุ่มตามระดับพนักงาน
10.กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
ไม่ข้อมูล
Conrad Bangkok Hotel
87/3 ถนนวิทยุ แขวงลุมพินี เขตปทุมวัน กรุงเทพฯ 10330