รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 06.12.2024 | Viewers 2,028
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Bangkok
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
3 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 50 years old อายุไม่เกิน 50 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
Yes รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
Yes ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Restaurant General Manager Requirements Preferable :
A degree in business management.
Prior experience in the restaurant industry.
Excellent communication skills.
Ability to work long hours.
Knowledge of bookkeeping software.
Excellent customer service skills.
A degree in business management.
Prior experience in the restaurant industry.
Excellent communication skills.
Ability to work long hours.
Knowledge of bookkeeping software.
Excellent customer service skills.
Job Details
รายละเอียดงาน
Job Description
Running the P&L and working on sales targets.
Able to build an effective and efficient team.
English and Thai speaking skills should be exemplary.
Effective cost management.
Working with marketing and PR for brand and outlet.
Hiring and training staff.
Overseeing curation and editing menus.
Overseeing the entire procurement of ingredients and beverages.
Keeping a record of income and expenses.
Talking to customers to receive feedback on their service.
Effectively managing Opening and closing the restaurant daily.
Motivating staff during busy shifts.
Ensuring that staff members are available for shifts
Running the P&L and working on sales targets.
Able to build an effective and efficient team.
English and Thai speaking skills should be exemplary.
Effective cost management.
Working with marketing and PR for brand and outlet.
Hiring and training staff.
Overseeing curation and editing menus.
Overseeing the entire procurement of ingredients and beverages.
Keeping a record of income and expenses.
Talking to customers to receive feedback on their service.
Effectively managing Opening and closing the restaurant daily.
Motivating staff during busy shifts.
Ensuring that staff members are available for shifts
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ --- |