รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 11.09.2024 | Viewers 515
Salary : เงินเดือน |
N/A (THB) |
Types of employees : ประเภทงาน |
Full-time เต็มเวลา |
Area : ปฎิบัติงานที่จังหวัด |
Chon Buri
|
Education : การศึกษา |
Bachelor's Degree ปริญญาตรี |
Experience : ประสบการณ์การทำงาน |
5 Year (ปี) |
Gender : เพศ |
Male/Female ชาย/หญิง |
Age : อายุ |
Not over 50 years old อายุไม่เกิน 50 ปี |
Unit : จำนวนรับ |
1 อัตรา |
New Graduated : นักศึกษาจบใหม่ |
No ไม่รับพิจารณา |
Foreigner : ชาวต่างชาติ |
No ไม่รับพิจารณา |
Disabled : ผู้พิการ |
No ไม่รับพิจารณา |
Night shift : ตำแหน่งงานกะดึก |
No ไม่ใช่ |
Job Qualifications
ข้อกำหนด
Knowledge and Experience
- Secondary / High school education
- Additional certification(s) in Food & Beverage will be an advantage
- Good reading, writing and oral proficiency in English language
- Ability to speak other languages and basic understanding of local languages will be an advantage
- No experience is required
Competencies
- Good communication and customer contact skills
- Service oriented with an eye for details
- Ability to work effectively and contribute in a team
- Self-motivated and energetic
- Must be well-presented and professionally groomed at all times
- Secondary / High school education
- Additional certification(s) in Food & Beverage will be an advantage
- Good reading, writing and oral proficiency in English language
- Ability to speak other languages and basic understanding of local languages will be an advantage
- No experience is required
Competencies
- Good communication and customer contact skills
- Service oriented with an eye for details
- Ability to work effectively and contribute in a team
- Self-motivated and energetic
- Must be well-presented and professionally groomed at all times
Job Details
รายละเอียดงาน
Outlet Operation
- Perform opening/closing side duties as assigned and set all tables according to standards and procedures
- Deliver F&B services in accordance to departmental standards and procedures
- Check on table setting, cleanliness and side station preparation as per work station assigned prior to the start of operation
- Greet all patrons warmly upon arrival at the door and escort them to the table
- Ensure that all food & beverage are served according to service standard
- Apply necessary precautions with regards to the hotel food safety and hygiene standards (HACCP)
- Pick up and serve food and beverage orders. Ensure that food and beverage are served promptly to the guests once they are ready, such that they arrive at the patrons- table at the correct temperature
- Try to remember individual patron- s names and their preferences to extend a personalized service
- Up-sell and promote food and beverage offers at every available opportunity in order to maximize sales revenue. Cross sell other dining venue when outlet is full
- Thank all patrons for patronizing the outlet upon their departure
- Clear and tidy up tables after the departure of the patrons as quickly as possible to the stewarding area
- Collect food and beverage supply requisition, ensure that the stock collected is as per requisition
- Report any complaints, incidents or other irregularities to management
- Assist other Food & Beverage outlets with their operations during peak times or when required
- Perform opening/closing side duties as assigned and set all tables according to standards and procedures
- Deliver F&B services in accordance to departmental standards and procedures
- Check on table setting, cleanliness and side station preparation as per work station assigned prior to the start of operation
- Greet all patrons warmly upon arrival at the door and escort them to the table
- Ensure that all food & beverage are served according to service standard
- Apply necessary precautions with regards to the hotel food safety and hygiene standards (HACCP)
- Pick up and serve food and beverage orders. Ensure that food and beverage are served promptly to the guests once they are ready, such that they arrive at the patrons- table at the correct temperature
- Try to remember individual patron- s names and their preferences to extend a personalized service
- Up-sell and promote food and beverage offers at every available opportunity in order to maximize sales revenue. Cross sell other dining venue when outlet is full
- Thank all patrons for patronizing the outlet upon their departure
- Clear and tidy up tables after the departure of the patrons as quickly as possible to the stewarding area
- Collect food and beverage supply requisition, ensure that the stock collected is as per requisition
- Report any complaints, incidents or other irregularities to management
- Assist other Food & Beverage outlets with their operations during peak times or when required
Welfare
สวัสดิการ
สวัสดิการ
ค่าบริการ
อาหารฟรีทุกมื้อปฏิบัติงาน
ชุดยูนิฟอร์มพร้อมซักรีด
ประกันกลุ่มอุบัติเหตุ
วันหยุดพักร้อน 8-10 วัน/ปี
วันหยุดนักขัตฤกษณ์ 15 วัน/ปี
โบนัสและการปรับเงินเดือนประจำปี
ตรวจสุขภาพประจำปี
โอกาสเรียนรู้ พัฒนาตนเอง และเติบโตไปกับองค์กร
ค่าบริการ
อาหารฟรีทุกมื้อปฏิบัติงาน
ชุดยูนิฟอร์มพร้อมซักรีด
ประกันกลุ่มอุบัติเหตุ
วันหยุดพักร้อน 8-10 วัน/ปี
วันหยุดนักขัตฤกษณ์ 15 วัน/ปี
โบนัสและการปรับเงินเดือนประจำปี
ตรวจสุขภาพประจำปี
โอกาสเรียนรู้ พัฒนาตนเอง และเติบโตไปกับองค์กร
Contact
ข้อมูลติดต่อ
Krittiya Sinlapasorn (PIN) (Talent & Culture Supervisor)
339 ถนนเจิมจอมพล ตำบลศรีราชา อำเภอศรีราชา จังหวัดชลบุรี 20110
เว็บไซต์ : https://novotelsriracha.com/
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
(สำหรับสมัครงานเท่านั้น)
339 ถนนเจิมจอมพล ตำบลศรีราชา อำเภอศรีราชา จังหวัดชลบุรี 20110
เว็บไซต์ : https://novotelsriracha.com/
อีเมล์ :
เบอร์โทรศัพท์ :
(สำหรับสมัครงานเท่านั้น)
ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
11.09.2024 |
Handicap(ผู้พิการ) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
Financial Controller จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
Bell Captains [หัวหน้าพนักงานยกกระเป๋า] จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
GSA Operator จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
Houseman จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
Waiter/waitress จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
Assistant Housekeeping Manager (ผู้ช่วยผู้จัดการแผนกแม่บ้าน) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
Guest Service Supervisor: Sriracha จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
Hostess จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
Assistant F&B Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
Assistant Front Office Manager (ผู้ช่วยผู้จัดการแผนกต้อนรับ) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
Assistant Learning & Development Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
General Technician จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
Bar Supervisor จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
Food and Beverage Manager (ผู้จัดการแผนกอาหารและเครื่องดื่ม) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
Room Attendant: Koh Si Chang [พนักงานทำความสะอาดห้องพัก] จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
Front Office Manager (ผู้จัดการแผนกต้อนรับ) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
Assistant Chief Engineer (ผู้ช่วยหัวหน้าแผนกช่าง) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
Cost controller จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
AP Supervisor จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
Human Resource Manager (ผู้จัดการแผนกทรัพยากรบุคคล) จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |
|
11.09.2024 |
Assistant Bar Manager จำนวน 1 อัตรา | เงินเดือน N/A |