N/A
3 ปี
อายุไม่เกิน 50 ปี
กรุงเทพ
เขตดอนเมือง
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
- Bachelor's Degree or higher in occupational or
related field with minimum 3 years of experience in Culinary department.
- Division ensuring consistent quality standards of service and optimal profitability.
- Monitors food cost and work with the team to maintain food cost as budgeted and takes corrective action as necessary.
- Implements HACCP based SOP to ensure clean
kitchens, hygienic work procedures and high safety
standards.
- Strong cross-functional skills & team orientation.
- Able to multi-task and under pressure.
- Advanced decision making and problem solving.
- Leadership, honest and trustworthy
- Service mind is a must
Welfare & Benefits
1. 8 Days off per month
2. Service Charge
3. Annual salary adjustment and annual bonus
4. 2 Meals per shift
5. Locker, uniform
6. Public Holidays and Vacation
7. Social Security
8. Group Insurance
9. Physical Check-up
10. Recognition Award
11. Staff Rate at Onyx Hospitality Group
12. Staff Birthday & Staff Party
13. Training & Development Program
14. Provident fund
ไม่ข้อมูล
โรงแรมอมารี ดอนเมือง แอร์พอร์ต กรุงเทพฯ
333 ถนน เชิดวุฒากาศ แขวงดอนเมือง เขตดอนเมือง กรุงเทพมหานคร 10210