×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Cost & Asset Controller

Posted on : November 06, 2025 Views : 246
image

เงินเดือน (บาท)

N/A

image

ประสบการณ์

5 ปี

image

อายุ

อายุไม่เกิน 50 ปี

image

สถานที่ทำงาน

กรุงเทพ

เขตบางนา

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ปริญญาตรี

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

Bachelor's degree in business administration, accounting, finance or related fields.

At least 5 years' experience in operation finance and cashier managements

Experience in SAP is a plus.

Experience in hotel or hospitality and wellness is an advantage.

Knowledge of VAT, withholding tax, corporate income tax and other taxation requirements.

Proficiency in relevant software and tools, such advanced Microsoft Office, especially the excel.

Strong leadership skills with the ability to manage and control the cashier team.

Excellent analytical and problem-solving abilities with high attention to all details.?

Ability to learn and adapt to processes and software changes.

Excellent communication and interpersonal skills.

Good command of spoken and written English and Thai.

รายละเอียดงาน

Ensure that all incoming goods are received via the receiving area, with deliveries properly checked against purchase orders and market lists.

Record and verify?on a daily basis?all food and beverage invoices for price extension, total and unit prices which should conform to the approved market prices.?

Prepare P&L report for specific or special occasion on potential food cost, beverage cost, and other related expenses and communicate with relevant chefs or departments accordingly.

Ensure all inventory items are correctly set up in the inventory system including sizes, descriptions, purchase units etc.

Prepare monthly Food & Beverage costs with emphasis and detailed analysis by outlet on exceptional variances including sales ratios, slow moving items, breakages & loss, etc., and provide recommendations to improve F&B profit margin.

Co-ordinate with the F&B Manager and Executive Chef for performing recipe costings and recommended retail prices for food and beverage items.

Conduct monthly costings and ensure prompt submission of all month-end reports within deadlines.

Conduct and co-ordinate monthly stock takes of outlets and storerooms as well as operating equipment with relevant departments.

Establish and maintain a database for food and beverage inventory stock including up-to-date pricing.

Analyze all food and beverage costs on a monthly basis and making recommendation of alternatives on cost savings

Check and monitor the cost of sales in all F&B outlets and ensure that the costs are within budget.

Perform the monthly close of F&B.

Co-ordinate with revenue department, internal and external audits.

Verify all data interfacing from other systems to SAP for all inventory, supplies and COGS transactions.

Assist in other ad-hoc duties to be assigned by the supervisor and management.

สวัสดิการ


- อาหารพนักงาน
- เครื่องแบบพนักงาน
- ประกันสังคม
- ค่ารักษาพยาบาลพนักงาน, ประกันอุบัติเหตุ, ประกันชีวิต
- ค่ารักษาพยาบาลครอบครัว
- วันหยุดตามประเพณี / วันหยุดนักขัตฤกษ์
- วันหยุดพักผ่อนประจำปี (พักร้อน)

Service Charge

ไม่ข้อมูล

ข้อมูลการติดต่อ

The Aspen Tree The Forestias

บริษัท รอยัล แอสเพน เอ็มคิวดีซี ทาวน์ จำกัด 695 หมู่ที่ 12 ตำบลบางแก้ว อำเภอบางพลี จังหวัดสมุทรปราการ 10540 https://mqdc.com/aspentree/wellness-info/health#
แนะนำตำแหน่งงาน