×
×
×
×
  • 1
  • 2
  • 3
  • 4
  • 5
  • 6
รายละเอียดตำแหน่ง
Last Updated : 26.12.2023 | Viewers 12,154
Salary :
เงินเดือน
N/A (THB)
Types of employees :
ประเภทงาน
Full-time
เต็มเวลา
Area :
ปฎิบัติงานที่จังหวัด

Pattaya
พัทยา

Education :
การศึกษา
Bachelor's Degree
ปริญญาตรี
Experience :
ประสบการณ์การทำงาน
3 Year (ปี)
Gender :
เพศ
Male
ชาย
Age :
อายุ
Not over 40 years old
อายุไม่เกิน 40 ปี
Unit :
จำนวนรับ
1 อัตรา
New Graduated :
นักศึกษาจบใหม่
No
ไม่รับพิจารณา
Foreigner :
ชาวต่างชาติ
No
ไม่รับพิจารณา
Disabled :
ผู้พิการ
No
ไม่รับพิจารณา
Night shift :
ตำแหน่งงานกะดึก
No
ไม่ใช่
Job Qualifications
ข้อกำหนด
- Degree in culinary arts preferred
- 2-3 years of experience in a back-of-house management position/ or in the kitchen of respectable hotels and restaurants
- Significant experience as a chef or sous chef, in addition to experience as a sous chef
- Experience, knowledgeable and skillful in cooking food
- Ability to oversee and manage kitchen operations
- Leadership skills with experience managing people
- Cooperative, open to feedback from the management & team
- Disciplined, organized, and able to meet tight deadlines
- Excellent problem-solving skills
- Ability to cope with stressful situations in a professional manner
- Strong attention to details
- Can-do attitude, positive and hard working
- Excellent communication skills in both Thai and English preferred
- Computer skill in word, excel & other Microsoft office
Job Details
รายละเอียดงาน
- - In charge of breakfast & all-day dining operation
- Direct kitchen operations including food preparation, cooking and cleanup
- Manage and assign tasks to kitchen team; supervise chefs and cooks in the preparation and presentation of food
- Maintain control of the kitchen to ensure that all tasks are carried out efficiently and effectively
- Maintain the highest professional food quality, taste and presentation
- Resolve issues as they arise so that customers continue to receive their orders in a timely manner
- Make sure all kitchen and wait staff adhere to food safety and hygiene regulations to ensure a clean and sanitary kitchen
- Carry out menu development, recipe creation, costing and ingredient purchase specifications
- Ensure food costs are within budget, monitor food budget for the department and be responsible for ingredients ordering, storage, preparation, production, cooking and service for the restaurant
- Inspect raw and cooked food items to guarantee that the highest quality products are prepared and served to customers
- Approve and polish dishes before they reach customers
- Comply with company, health, sanitation and safety policies and regulation
- Foster a climate of cooperation, respect and learning between co-workers
- From time to time, recruit, hire and train chefs, cooks and kitchen staff
- Maintain kitchen equipment, schedule repairs and other maintenance as needed, in coordination with the general manager
Welfare
สวัสดิการ
- uniform

- Staff meals 2-3 meals / day

- Service charge

- Legal holiday

- Social security

- Insurance

- Other as required by law
ประกาศนี้ปิดรับสมัครเรียบร้อยแล้ว!

ตำแหน่งงานอื่นๆ ของบริษัทนี้
--- ไม่มีประกาศ ---
บริษัทใช้คุกกี้เพื่อเพิ่มประสบการณ์และความพึงพอใจในการใช้งานเว็บไซต์ ให้สามารถเข้าถึงง่าย สะดวกในการใช้งาน และมีประสิทธิภาพยิ่งขึ้น การกด “ยอมรับ” ถือว่าท่านได้อนุญาตให้เราใช้คุกกี้ ตามนโยบายคุกกี้ของบริษัท อ่านเพิ่มเติม ยินยอม ปิด