ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
1. Proven working experience in chef de partie role
2. Excellent understanding of various cooking methods, ingredients, equipment and procedures
3. Accuracy and speed in executing assigned tasks
4. Familiar with industry?s best practices
1. Preparing, cooking and presenting dishes within your speciality.
2. Managing and training any demi-chef de parties or commis working with you
3. Helping the sous chef and head chef to develop new dishes and menus
4. Ensuring you and your team have high standards of food hygiene and follow the rules of health and safety
5. Monitoring portion and waste control to maintain profit margins
ประกันชีวิต ประกันสุขภาพ (และครอบครัว)
ประกันสังคม
เงินโบนัสตามผลงาน
เงินช่วยเหลือ กรณีพนักงาน หรือครอบครัวเสียชีวิต
ทำงาน 5 วัน หยุด 2 วัน
อาหาร 3 มื้อ
อื่นๆ ตามกฏหมายกำหนด
HANSAR HOTEL BANGKOK
3/250 ซอย มหาดเล็กหลวง 2 ถนน ราชดำริ เเขวง ลุมพิณี เขต ปทุมวัน กรุงเทพ 10330 http://www.hansarhotels.com/ www.hansarbangkok.com/