×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับผู้หางานForgot your password?
×
Username:
Password:
ลงทะเบียนสำหรับบริษัทForgot your password?
×
กรุณาเข้าสู่ระบบก่อนใช้งาน หรือกดปุม "สมัครสมาชิก" เพื่อฝากประวัติก่อนสมัครงาน
×

Executive Chef

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

แนะนำตำแหน่งใกล้เคียง

ดูตำแหน่งงานทั้งหมด

หรือ

ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว

ข้อมูลตำแหน่งงาน

ความต้องการพื้นฐาน

การศึกษา

ไม่จำกัดวุฒิ

เพศ

ไม่จำกัด

การจ้างงาน

full-time

คุณสมบัติผู้สมัคร

ไม่ระบุ

รายละเอียดงาน

1.Interviews, hires, evaluates, rewards, and disciplines kitchen personnel as appropriate.
2.Orients and trains kitchen personnel in property and department rules, policies, and procedures.
3.Trains kitchen personnel in food production principles and practices. Establishes quality standards for all menu items and for food production practices.
4.Plans and prices menus. Establishes portion sizes and standards of service for all menu items.
5.Schedules kitchen employees in conjunction with business forecasts and predetermined budget. Maintains payroll records
6.Trains kitchen personnel in safe operating procedures of all equipment, utensils, and machinery. Establishes maintenance schedules in conjunction with manufacturer's instructions for all equipment. Provides safety training in lifting, carrying, hazardous material control, chemical control, first aid, and CPR.
7.Trains kitchen personnel in sanitation practices and establishes cleaning schedules, stock rotation schedules, refrigeration temperature control points, and other sanitary controls.
8.Trains kitchen personnel to prepare all food while retaining the maximum amount of desirable nutrients. Trains kitchen personnel to meet special dietary requests, including low-fat, low-sodium, vegetarian, and low-calorie meals.

สวัสดิการ

-

Service Charge

ไม่ข้อมูล

ข้อมูลการติดต่อ

Best Western Plus Wanda Grand Hotel

111 หมู่ 4 ถนนแจ้งวัฒนะ ตำบลคลองเกลือ อำเภอปากเกร็ด จังหวัดนนทบุรี www.bwpluswandagrand.com
ปิดรับสมัครแล้ว