ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
1 Reading, writing and oral proficiency in English.
2. Have knowledge of dish washing machine, steam cleaning, kitchen and floor cleaning equipment
3. Have xperience in either banquets, restaurants, kitchens or stewarding.
1. Responsible for overall operation of the stewarding department in line with the administration policies of the Chief Steward and the Food & Beverage Operations Manager.
2. Performs the role of a service team leader for an outstanding service support for all food and beverage operations.
3. Supervise and coordinate the activities of all stewards to ensure the smooth and efficient operation of the department.
4. Ensure the proper use of preventive maintenance of all machinery, chemical and equipment by the stewards.
ประกันชีวิต ประกันสุขภาพ (และครอบครัว)
ประกันสังคม
เงินโบนัสตามผลงาน
วันลาพักร้อน
เงินช่วยเหลือ กรณีพนักงาน หรือครอบครัวเสียชีวิต
HANSAR HOTEL BANGKOK
3/250 ซอย มหาดเล็กหลวง 2 ถนน ราชดำริ เเขวง ลุมพิณี เขต ปทุมวัน กรุงเทพ 10330 http://www.hansarhotels.com/ www.hansarbangkok.com/