ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
1.Excellent reading, writing and oral proficiency in English or other language is beneficial.
2. 2-3 years as an Supervisor/assistant manager, with a minimum 1-year fine dining experience.
3. Thorough knowledge of service, cost control in F&B, labor controls, menu writing, maintenance, merchandising, computer and accounting.
4. Very good understanding of F&B service culture and Food and Beverage products.
1. Responsible for overall administration and operation of the restaurant and to maintain a high and consistent standard of service in line with the administration policies of the Food and Beverage Operations Manager.
2. Perform the role of a service team leader for an outstanding service for guest at all time.
3. Maintain and develop an elegantly appointed environment, with superior tem members, dedicated to an attentive, distinctive experience for all dining periods.
4.Ensure the correct and consistent service techniques for various meal periods will be demonstrated by all team members.
5.Ensure a safe working environment for all employees within the outlet.
ประกันชีวิต ประกันสุขภาพ (และครอบครัว)
ประกันสังคม
เงินโบนัสตามผลงาน
วันลาพักร้อน
เงินช่วยเหลือ กรณีพนักงาน หรือครอบครัวเสียชีวิต
HANSAR HOTEL BANGKOK
3/250 ซอย มหาดเล็กหลวง 2 ถนน ราชดำริ เเขวง ลุมพิณี เขต ปทุมวัน กรุงเทพ 10330 http://www.hansarhotels.com/ www.hansarbangkok.com/