ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
Qualifications:-
- Thai Nationality
- Diploma or Culinary Certificate in Western Cuisine
- Proficient in both spoken and written English
- At least 2 years of experience in Executive Sous Chef Role
- Minimum of 5 years- experience in Western Cuisine
- Experience in HACCP / GMP environment
- Experience in a high volume kitchen such as central kitchen / flight catering or banqueting
- Computer literate - Microsoft Office
Responsibilities:-
- Manage overall food production include production planning, PAR stock control, and inventory movement.
- Maintains and monitors hygiene, health and safety standards and monitors that Hazard Analysis and Critical Control Point (HACCP) regulations are adhered to.
- Maintains and monitors quality and conducts quality control checks according to HACCP regulations.
- Plan and direct food preparation and culinary activities
- Hire, train, and supervise kitchen staff and other food preparation workers
- Supervise kitchen staff- s activities/roster
- To liaise with staff in direct support and cooperation with Executive Chef - Central Kitchen
- Ensure all company standards are adhered and followed on a day to day basis
- Conduct training of standard batch recipes.
- Rectify and respond to any arising problems or quality issues.
- เงินเดือน+Service Charge+เบี้ยเลี้ยง+ทิป
- เบี้ยขยันประจำเดือน
- เครื่องแบบพนักงาน
- ปรับเงินเดือน เลื่อนตำแหน่ง และโบนัสประจำปี
- วันหยุดประจำปี ลากิจ ลาพักร้อน
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- ประกันสุขภาพและอุบัติเหตุ
- ประกันสังคม
ไม่ข้อมูล
Wine Connection Thailand
90/9, Sathornthani 1 Building, 6 floor, Sathorn Nuea Road, Silom, Bangrak, Bangkok Thailand 10500 www.wineconnection.com