ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปวช
ไม่จำกัด
full-time
? Previous experience
? Committed to work
? Maintain a friendly, neat and pleasant image at all times.
? Use a polite language and well-groomed behaviour in his relation with his superior and staff.
? Responsible to ensure a high degree of cleanliness and that all dishes produce are of the highest quality and presentation value. Also minimize wastage.
? Responsible to accept on the job teaching and guidance and to co-operate with fellow workers to promote this.
? Attend scheduled training classes.
? Responsible for producing a high standard of cold kitchen works in accordance to set standard and policies.
? Responsible for in liaison with stewards to keep kitchen equipment clean at all times, including fridges and freezers.
? Always respect the orders from his/her superiors.
? Make sure the section follows the standard recipes according to the SOP?s recipes at all times.
1. Attractive Starting Salary with Guaranteed Service Charge
(แพ็คเกจเริ่มต้นที่น่าสนใจ และเซอร์วิซชาร์จการันตี)
2. Public Holiday 14 days/year - วันหยุดประเพณี 14 วัน / ปี
3. Annual Medical Checkup - ตรวจสุขภาพประจำปี
4. Annual Bonus - โบนัสประจำปี
5. Annual Increment - ปรับเงินเดือนประจำปี
6. Group Life & Health Insurance (ประกันชีวิตและประกันสุขภาพกลุ่ม)
7. Provident Fund -กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
8. Loan Fund - กองทุนเงินกู้
9. Accommodation, 3 Meal ? ที่พักพร้อมอาหาร 3 มื้อ
10. Staff Boat and Staff Shuttle Bus - เรือและรถรับ-ส่งพนักงาน
11. Staff Uniform - ชุดยูนิฟอร์มพนักงาน
12. Staff Party and Team Building & Outing Activities (งานเลี้ยงพนักงานประจำปีและจัดท่องเที่ยวประจำปี)
13. Newborn?s Gift and Visit Patient?s Gift (ของขวัญเยี่ยมคลอดและของเยี่ยมไข้พนักงาน)
14. Marriage Gift - เงินขวัญถุงกรณีแต่งงาน
15. Compassionate Fee - เงินช่วยเหลือกรณีฌาปนกิจ
ไม่ข้อมูล