ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ปริญญาตรี
ไม่จำกัด
full-time
- Bachelor degree in Food Science, Microbiology or other related field.
- At least 3 years experience in quality control or quality assurance in a food
processing environment.
- Good knowledge and understanding of GMP, HACCP and ISO 9001.
- Trained and certified in GMP, HACCP and sanitation requirements.
- Good personal hygiene habits.
- Self-motivation, team spirit and strong leadership, open-minded, adaptability,
customer focus, and result oriented characteristics.
- Good skill in English language for reading, listening, speaking and writing.
- Good skills in Microsoft Word, Excel and PowerPoint.
Trust & Respect
- Create trust and respect to customers, colleague, and others.
Continuous Development
- Develop self, team, organization, products and service continuously.
One Team
- To be united and cooperation to work as one team.
Commit to Succeed
- To work intentionally until the results of work are achieved to target on timely manner.
Sense of Ownership
- To have a conscious mind of the ownership all time.
- ค่าครองชีพ
- ค่าที่พัก
- ค่าทำงานผลัดกลางคืน(ถ้ามี)
- ชุดพนักงานพร้อมบริการซักรีด
- กองทุนสำรองเลี้ยงชีพ
- วันหยุดประจำปี
- ค่าทันตกรรม
- ค่ารับขวัญบุตร
- ค่าเดินทาง
- บริการอาหารพนักงานฟรี
- ประกันสุขภาพ/ประกันชีวิต/ประกันสังคม
- ตั๋วเครื่องบินไป-กลับ สายการบินบางกอกแอร์เวย์
- และอื่นๆ
ไม่ข้อมูล
Bangkok Air Catering Co., Ltd
Bangkok Air Catering Phuket 138 Moo.1, Sakhu, Thalang, Phuket www.bangkokaircatering.com