ตำแหน่งนี้ปิดรับสมัครแล้ว
หรือ
ไม่จำกัดวุฒิ
ไม่จำกัด
full-time
-เพศ ชาย / หญิง
-อายุ 30 ปีขึ้นไป
-มีประสบการณ์ 2-5 ปี
(คิดเมนูได้ สร้างสรรค์ในรูปแบบใหม่ๆ)
-รับแรงกดดันได้ดี อดทน และมีsubในการสั่งซื้อของ
-สามารถเริ่มงานได้ทันที
-Lead the overall kitchen operations of the hotel
-Drive revenue and ensuring the profitable kitchen operations
-Estimate food consumption and purchase of food
-Supervise/coordinate all related culinary activities
-Select and develop recipes, and standardizing production of dishes to ensure consistent quality
-Establish presentation, technique and quality standards
-Plan and price menus
-Ensure proper equipment operation/maintenance
-Ensure proper safety and sanitation in the kitchen
-Oversee special catering events and functions at the resort
-Train and manage kitchen team members
-Directly responsible for hiring, people development and performance reviews of the kitchen team
ตามกฎหมายแรงงาน
ไม่ข้อมูล
Haven't Met Hotel Silom-Bkk , ITZ TIME - Huahin (By Sincere Capital Land Co.,Ltd)
ที่อยู่: 188-188/1 ซอยพิพัฒน์ 2 ถนนนราธิวาส แขวงสีลม เขตบางรัก จังหวัดกรุงเทพมหานคร 10500